18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κανονικά στην αποστολή της Ιταλίας ο Bonucci

    Leonardo Bonucci της Juventus συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας για το προσεχές Euro 2012. Το όνομα του Bonucci είχε εμπλακεί στο νέο σκάνδαλο για τα «στημένα» παιχνίδια που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ημέρες στη γείτονα χώρα με τις πληροφορίες να θέλουν μάλιστα τον ομοσπονδιακό τεχνικό της, Cesare Prandelli, να «κόβει» τελικά τον κεντρικό αμυντικό της«Vecchia Signora» λόγω του θέματος αυτού. Τελικά οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Prandelli συμπεριέλαβε κανονικά τον Bonucci στην αποστολή της Ιταλίας. Τη μοίρα του Prandelli βέβαια δεν είχε και ο Domenico Criscito αφού ο αμυντικός της ρωσικής Zenit τελικά δεν θα ταξιδέψει στην Ουκρανία και την Πολωνία, απόρροια της εμπλοκής του στην υπόθεση.

    Οι 23 εκλεκτοί για τη «Squadra Azzurra» στο Euro 2012 είναι οι εξής:

    Τερματοφύλακες: Gianluigi Buffon (Juventus), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain), Morgan De Sanctis (Napoli).

    Αμυντικοί: Christian Maggio (Napoli), Giorgio Chiellini (Juventus), Angelo Ogbonna (Torino), Federico Balzaretti (Palermo), Ignazio Abate(Milan), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus).

    Μέσοι: Thiago Motta (Paris Saint-Germain), Claudio Marchisio (Juventus), Emanuele Giaccherini (Juventus), Daniele De Rossi (Roma), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Andrea Pirlo (Juventus), Alessandro Diamanti (Bologna), Antonio Nocerino (Milan).

    Επιθετικοί: Mario Balotelli (Manchester City), Antonio Cassano (Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Fabio Borini (Roma), Sebastian Giovinco(Parma).

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles