24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κάνοντας bend & scratch test στο… πρώτο iPhone!

    Ο γνωστός και μη εξαιρετέος …JerryRigEverything πήρε στα χέρια του το πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε η εταιρεία, επί Steve Jobs φυσικά, το 2007.

    64257_1495703121-full

    Και παρόλο που μια τέτοια συσκευή αποτελεί… κειμήλιο, δε δίστασε να την υποβάλλει στα γνωστά του tests, γρατζουνώντας την, καίγοντάς την και προσπαθώντας να την λυγίσει! Φυσικά, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone, κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει το “Bendgate” του iPhone 6 Plus.

    Είναι κρίμα καθώς η συσκευή ήταν σε άψογη κατάσταση, αλλά όπως θα δείτε και στο video, υπέκυψε στο κοπίδι του Jerry. Ωστόσο, δεν έδειξε να πτοείται από τον αναπτήρα του, ενώ στην προσπάθεια του να την λυγίσει… δεν κατάφερε τίποτα!

    Δείτε το video.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles