22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Kanye West: Ο Quentin Tarantino έκλεψε από εμένα την ιδέα για το Django

    Ο Kanye West, το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι κάνει ό,τι μπορεί για να δίνει τροφή σε δημοσιεύματα. Μετά το “μπλόκο” από τα social media και την εξαγορά του δικού του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο, υποστηρίζοντας ότι ο Quentin Tarantino και ο Jamie Foxx έκλεψαν την ιδέα του για το Django Unchained.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Ye σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε ότι το επαναστατικό western βασίζεται σε μια δική του ιδέα, καθώς ο West και ο Foxx το 2005 είχαν συνεργαστεί για το Gold Digger. Τότε, ο εκκεντρικός καλλιτέχνης υποστηρίζει πως έριξε στο τραπέζι την ιδέα για ένα μουσικό video με θέμα την αιχμαλωσία, η οποία τελικά χρησιμοποιήθηκε στο Django Unchained.

    “Ο Tarantino μπορεί να γράψει μια ταινία για τη σκλαβιά. Όμως εκείνος και ο Jamie πήραν την έμπνευση από εμένα, αφού η ιδέα για το Django ήταν κάτι που πρότεινα στον Jamie Foxx και τον Quentin Tarantino ως video για το Gold Digger. Ο Tarantino όμως το μετέτρεψε σε ταινία”.

    Όπως φαίνεται από το video του Gold Digger, η ιδέα του West δε χρησιμοποιήθηκε τότε, αφού στο εν λόγω project πρωταγωνιστούν διάφορα μοντέλα σε φανταστικά εξώφυλλα περιοδικών.

    Το Django Unchained τοποθετείται στην Old West και ακολουθεί την ιστορία ενός μαύρου σκλάβου, που υποδύεται ο Foxx, με βασικό στόχο να ξανασυναντηθεί με τη χαμένη του γυναίκα.

    Διαβάστε επίσης:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles