22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κάποιοι έχουν ήδη το iOS 6.0 (και το iPad 3 αλλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο)

    Το iPad 3 θα το γνωρίσουμε, όπως δείχνουν τα πράγματα, την Τετάρτη, για το iOS 6.0 όμως, την επόμενη version του λειτουργικού της Apple, ίσως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη.

    Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι κάποιοι από τους υπαλλήλους στα κεντρικά της Apple στο Cupertino το δοκιμάζουν ήδη. Αυτά αποδεικνύεται από την ανάλυση traffic logs που έκανε το site Ars Technica, ανακαλύπτοντας πως είχε κάποιες επισκέψεις από τα HQ της αμερικανικής εταιρείας στην Καλιφόρνια οι οποίες προέρχονταν από συσκευές που έτρεχαν το iOS 6.0.

    Τα ίδια στατιστικά έδειξαν ότι το site είχε και αρκετές επισκέψεις από χρήστες με συσκευές με ανάλυση οθόνης 2048x1536pixels, αυτή δηλαδή που αναμένουμε να έχει το νέο iPad, χωρίς, ωστόσο, να συνδέονται, σύμφωνα με το site, οι επισκέψεις αυτές με τα HD της Apple. Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επόμενες versions λειτουργικών της Apple “εμφανίζονται” σε traffic logs. Αυτό είχε γίνει και στην περίπτωση του OS X 10.8 Mountain Lion το οποίο είχε εμφανιστεί σε στατιστικά sites από τον προηγούμενο Οκτώβριο.

    Πηγή: Cnet via Ars Technica

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles