19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cobra Kai, η επιστροφή του θρυλικού Karate Kid στο YouTube Red!

    Δεν υπάρχει παιδί που να μεγάλωσε στα 80s – 90s και να μην είχε δει έστω και μία φορά μία ταινία Karate Kid (οι υπόλοιποι όλο και σε κάποιο ελληνικό κανάλι θα το πετύχετε κάποιο μεσημέρι του Σαββάτου). O Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και ο μέντορας του Mr. Miyagi (Pat Morita) έχουν μείνει στις μνήμες όλων μας για τους εμβληματικούς χαρακτήρες που υποδύθηκαν στα τρία πρώτα Karate Kid. Εάν ανήκετε στους fans της σειράς ταινιών που άφησε εποχή σας έχουμε καλά νέα, καθώς όπως έγινε γνωστό ο 55άρης Ralph Macchio αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του Karate Kid στη νέα web σειρά Cobra Kai, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στο YouTube Red μέσα στο 2018.

    Daniel San

    Στο Cobra Kai αναμένεται να δούμε την επιστροφή επίσης του William Zabka, του ξανθομάλλη ηθοποιού που υποδύθηκε τον αντίπαλο του “Daniel-San”, Johnny Lawrence, όπου όπως θα θυμάστε ο πρωταγωνιστής μας κατάφερε να ρίξει knock-out κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση του “πελαργού” που έμεινε στην ιστορία. Σύμφωνα με το story της νέας σειράς ο Johnny ανοίγει ξανά τη σχολή πολεμικών τεχνών Cobra Kai και έρχεται για μία ακόμη φορά αντιμέτωπος  με τον πετυχημένο Daniel, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει ξανά τη ζωή του ύστερα από την απώλεια του αγαπημένου του δασκάλου Mr. Miyagi. Τα 10 ημίωρα επεισόδια θα έχουν έντονα κωμικά στοιχεία, με τους  Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Heald που θα γράψουν το script να εστιάζουν στην κόντρα ανάμεσα στον Daniel San και στον Johnny! Αναμφίβολα, ένα comeback που μας έχει κινήσει την περιέργεια…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles