21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Καταιγισμός gaming προϊόντων από την HP! Με νέα OMEN, Pavilion Gaming και πολλά περιφερειακά!

    Η HP είναι μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο του computing που γνωρίζει πολύ καλά τι είμαι αυτό που επιθυμούν οι χρήστες, καθώς για δεκαετίες αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα «θέλω» τους. Ως γνωστόν, το HP Omen sub-brand της εστιάζει πάνω στο πάντοτε απαιτητικό gaming κοινό που αναζητάει το κάτι παραπάνω από τα προϊόντα που πλαισιώνουν τα gaming sessions του. Μάλιστα, στην εποχή της καραντίνας, του lockdown και του social distancing εξαιτίας του κορονοϊού, το gaming σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που συγκέντρωσε η HP, αποτέλεσε την καλύτερη μορφή διασκέδασης και απόδρασης.

    Σύμφωνα με έρευνες, 80% των Αμερικανών θεωρεί το gaming ως την καλύτερη διέξοδο την περίοδο του lockdown, ενώ 64% των χρηστών που ξεκίνησαν να ασχολούνται ενεργά με το gaming σε αυτές τις δύσκολες εποχές θεωρούν ότι ήταν μια ασχολία που τους χάρισε μεγαλύτερη αισιοδοξία για να αντιμετωπίσουν την δύσκολή καθημερινότητα και τη μοναξιά του εγκλεισμού. Επιπλέον, ένα 39% των συμμετεχόντων στην έρευνα θεωρούν ότι το gaming αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση του stress. Η HP συλλέγοντας λοιπόν τα παραπάνω δεδομένα, δημιούργησε το νέο της προϊοντικό line-up της σειράς Omen που απευθύνεται σε gamers, δίνοντας στην gaming community τα απαραίτητα «όπλα» που χρειάζεται για να απολαύσει τα gaming sessions της! Για να δούμε όμως με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, τα εκπληκτικά gaming-based προϊόντα που μας έχει ετοιμάσει η HP και τα οποία είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα στο πρόσφατο ενημερωτικό stream της για τους εκπροσώπους του Τύπου…

    Εν  αρχή ην το OMEN 15!

    Τα OMEN laptops δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς για πολλά χρόνια βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία gaming laptops για όλους τους «σοβαρούς παίκτες» που λατρεύουν το gaming on-the-go. Το αναβαθμισμένο ΟΜΕΝ 15 έρχεται με εμφανείς βελτιώσεις στον τομέα του performance, νέο σχεδιασμό, minimal αισθητική και ένα ολοζώντανο οικοσύστημα, όπου software και hardware συνδυάζονται για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία. Το Omen 15 σίγουρα μπορεί να κερδίσει κάθε απαιτητικό gamer μόνο και μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς είναι πιο compact σε σύγκριση με τον προκάτοχό του και διαθέτει 11% πιο λεπτό frame, ωστόσο τα πράγματα στο εσωτερικό του είναι ακόμη καλύτερα! Με εντυπωσιακά γραφικά που αποτελούν το αποτέλεσμα μιας πανίσχυρης Nvidia GeForce RTX 2070 Super με MAX-Q Design, CPU Intel Core i7 10ης γενιάς ή και (για πρώτη φορά) τη δυνατότητα για AMD Ryzen 7 της σειράς Η και 32GB γρήγορης μνήμης DDR4 RAM δεν χρειάζεται να είναι κανείς tech expert για να καταλάβει ότι το updated OMEN μπορεί να σηκώσει ακόμη και τα πιο απαιτητικά και πολύπλοκα games. Η ταχύτητα αποτελεί το μεγάλο προσόν του OMEN 15, ειδικότερα από τη στιγμή που εάν το θελήσετε μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτό 1ΤΒ PCIe SSD ή Dual PCIe SSD σε διάταξη RAID 0 για… αστρονομικές ταχύτητες.

    Όσον αφορά το display του, η νέα πρόταση της οικογένειας των ΟΜΕΝ gaming laptops έρχεται με οθόνη στις 15.6 ίντσες που υποστηρίζει flat hinge design στις 180 μοίρες, προσφέροντας μια σειρά από διαφορετικές επιλογές στους gamers όπως είναι OLED, UHD στα 120Hz ή FHD στα 300Hz με υποστήριξη του Nvidia G-Sync. Επιπλέον, το σχεδιαστικό team της HP έδωσε ξεχωριστή βαρύτητα στην θερμική συμπεριφορά του νέου OMEN laptop. Το ειδικό σύστημα ψύξης Tempest αναλαμβάνει τα «δύσκολα», έτσι ώστε το laptop να είναι αθόρυβο συμβάλλοντας παράλληλα στην σωστή ροή του αέρα στο εσωτερικό. Επίσης, η HP στηρίζει πολλά στην ύπαρξη του OMEN Command Center, του ειδικού software που δεν βοηθάει μόνο στον έλεγχο της θερμικής συμπεριφοράς, αλλά και σε οποιαδήποτε παραμετροποίηση αφορά στον τομέα της απόδοσης, προσφέροντας έτσι τον τέλειο έλεγχο στα χέρια του χρήστη. Το OMEN 15 κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά χρώματα (Mica Silver και Shadow Black), με τιμή που ξεκινάει από τα 999$.

    OMEN Vector και Vector Essential! Mice για απαιτητικούς gamers!

     Ένα ικανό mouse είναι εκείνο που μπορεί να εκτοξεύσει την gaming εμπειρία κάθε δυνατού παίκτη και τα νέα OMEN Vector gaming mice της HP σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ένα ακόμη σημαντικό όπλο στην φαρέτρα κάθε gamer. Με εργονομικό design που χαρίζει τεράστια άνεση, δυνατότητα αυξομείωσης του βάρους, ιδανικό κράτημα που αποτρέπει το γλίστρημα, 6 προγραμματιζόμενα κουμπιά, RGB ατμοσφαιρικό φωτισμό, αλλά και τη δυνατότητα ρύθμισης μιας σειράς από customization options μέσω του εξελιγμένου Command Center. Το Vector έρχεται με τον ανεπτυγμένο Radar 3 sensor, υποστηρίζοντας 16.000 DPI και 99% ακρίβεια, 400 IPS και δυνατότητα για self-calibration.

    Παράλληλα, διαθέτει Omron switches που σημαίνει ότι μπορούν να αντέξουν για περισσότερα από 50 εκατομμύρια clicks χωρίς να παρουσιάσουν το παραμικρό πρόβλημα, ενώ επιπλέον έρχεται με ένα braided ενισχυμένο καλώδιο, ενώ η τιμή του είναι σούπερ ανταγωνιστική στα 49.99 δολάρια. To Essential από την πλευρά του είναι ουσιαστικά μια “cut έκδοση” του Vector, προσφέροντας 7200 DPI, εγγύηση 20 εκατομμυρίων clicks χωρίς εμφάνιση τεχνικού προβλήματος και σαφώς πιο χαμηλή τιμή στα 29.99 δολάρια. Αμφότερα θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιούνιο.

    Pavilion for gaming and… more!

    H πλούσια παρουσίαση της HP συνεχίστηκε με την ανακοίνωση του νέου gaming laptop Pavilion 16, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους mainstream gamers και αποτελεί το πρώτο diagonal gaming PC με οθόνη 16 ιντσών της εταιρείας. Ουσιαστικά πρόκειται για μια πολύ ισχυρή all-around πρόταση, καθώς είναι ιδανικό για πολλαπλά tasks που ξεφεύγουν από το gaming, όπως για παράδειγμα είναι το video editing ή η δημιουργία περιεχομένου.

    Έχοντας στην καρδιά του Intel Core i7 10ης γενιάς και NVIDIA GeForce RTX 2060 με Max-Q design, μικροσκοπικά bezels και εκπληκτικό FHD display στα 300nits με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Με υποστήριξη Wi-Fi 6, SSD δίσκο στα 512, Optane Memory στα 32GB και μνήμη RAM από 8GB έως 12GB (ανάλογα με την έκδοση) είναι εμφανές ότι το νέο ανασχεδιασμένο Pavilion κατορθώνει να πιάσει όλες τις κατηγορίες των users, χωρίς να μένει αγκιστρωμένο αποκλειστικά στην ειδική κατηγορία των gamers. Φορητότητα και υψηλές επιδόσεις λοιπόν για όλους σε ένα άκρως ελκυστικό πακέτο, το οποίο διατίθεται με αρχική τιμή στα 799$.

    Παράλληλα, η HP εμπλούτισε το νέο προϊοντικό line-up της με ένα monitor και αξεσουάρ ήχου που φιλοδοξούν να παρέχουν την ιδανική gaming εμπειρία. Ειδικότερα, το νέο HP X24c gaming monitor διαθέτει κυρτότητα στα 1500R, αποτελώντας ουσιαστικά το πιο κυρτό monitor που κυκλοφόρησε ποτέ η HP. Η εν λόγω πρόταση έρχεται με Full HD display, υποστήριξη AMD FreeSync Premium, με refresh rate στα 144Hz και χρόνο απόκρισης στα 4ms. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το OMEN Command Center είναι το software που αναλαμβάνει να καταστήσει το Χ24c κατάλληλο για τις ανάγκες σας, ρυθμίζοντας δεκάδες παραμέτρους όπως είναι το Crosshair Overlay, η ρύθμιση του χρόνου απόκρισης κ.ά.

     

    Επιπλέον, η HP φαίνεται να παίζει πολύ δυνατά και στον τομέα του ήχου, παρουσιάζοντας τα wireless ακουστικά Χ1000, ένα ποιοτικό gaming headset υψηλών προδιαγραφών που χαρίζει τεράστια άνεση, ευελιξία και προσφέρει ίδιες επιδόσεις όπως ένα headset που λειτουργεί με καλωδίωση. Με περισσότερες από 20 ώρες αυτονομία, πολύ παχιά ear pads και ένα customizable headband για τέλεια εφαρμογή, το X1000 χαρίζει virtual surround ήχο 7.1 μέσα από τους 50mm driver τους, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη ακουστική εμπειρία.

    Για την ιδανική on-desk audio εμπειρία, τα HP Gaming Speakers Χ1000 αποτελούν ένα 2.1 system (με woofer και δύο δορυφόρους) που παράγει ισχύ που αγγίζει τα 30W. Ο ήχος που πηγάζει από το subwoofer είναι πραγματικά εκρηκτικός, ενώ τα RGB lighting options δημιουργούν την τέλεια gaming ατμόσφαιρα, ενώ τα εν λόγω desktop ηχεία μπορούν εκτός από το PC σας να συνδεθούν σε smartphone και tablet. Φυσικά και εδώ, το OMEN Command Center χαρίζει δεκάδες επιλογές για πειραματισμό και προσαρμογή των ηχείων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

    To HP X24c θα είναι διαθέσιμο τον προσεχή Οκτώβριο με τιμή στα 249.99$, το X1000 θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο με τιμή στα 99.99$, ενώ τα X1000 Gaming Speakers θα βγουν στην αγορά τον Οκτώβριο και θα στοιχίζουν 99.99$. Χωρίς αμφιβολία, η HP γνωρίζει πολύ καλά πώς να εντυπωσιάζει και η ενδυνάμωση του OMEN και Pavilion brand με νέα ακόμη πιο elegant και ισχυρά προϊόντα είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά κάθε απαιτητικού gamer και κάθε χρήστη που του αρέσει να απολαμβάνει την ποιότητα και τις υψηλές επιδόσεις.  

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles