20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στο Android N η Google ίσως καταργήσει το app drawer (video)

    Μία από τις διαφορές Android και iOS είναι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζονται τις εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες. Για παράδειγμα, στο iOS όλες οι εφαρμογές βρίσκονται μπροστά σας και το πολύ-πολύ είτε να τις βάλετε σε φακέλους ή με κάποιο tweaking να κρύψετε κάποιες. Με το Android πάλι βλέπετε στην home screen σας μόνο τις εφαρμογές που επιθυμείτε, ενώ όλες υπάρχουν μόνο στο app drawer του λειτουργικού.

    android_n_app_drawer

    Φήμες που έχουν προηγηθεί έκαναν αναφορές σε αφαίρεση του app drawer από την Google και τώρα ένα νέο video που δημοσιεύει και αφορά τους Google Maps ανοίγει ξανά την ίδια συζήτηση. Ίσως η επόμενη έκδοση του Android N λοιπόν να μην ενσωματώνει το App Drawer ή τουλάχιστον να δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσουν.

    Το videο είναι το ακόλουθο και δείχνει apps της Google όπως τα Search, Chrome, Photos, Hangouts και Maps, με το app drawer να απουσιάζει.

    Περισσότερα για το Android Ν αναμένεται να μάθουμε στο συνέδριο Google I/O 2016 το Μάιο, έως τότε ωστόσο μπορείτε να πείτε την άποψή σας. Θα θέλατε να καταργηθεί το App Drawer;

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles