14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Καταργήθηκε από σήμερα και αντικαθίσταται από δύο νέες ιστοσελίδες, η γνωστή ιστοσελίδα του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών

    Untitled

    Καταργείται από σήμερα και αντικαθίσταται από δύο νέες ιστοσελίδες, η γνωστή ιστοσελίδα του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών, δημιουργήθηκαν και τέθηκαν από σήμερα το μεσημέρι σε λειτουργία δυο νέες ιστοσελίδες, μία για τον Κλάδο Εταιρειών και μία για τον Κλάδο Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

    Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των δυο νέων αυτών ιστοσελίδων είναι: Για τον Κλάδο Εταιρειών, www.companies.gov.cy και για τον Κλάδο Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, www.intellectualproperty.gov.cy.

    Απώτερος σκοπός των νέων ιστοσελίδων είναι αφενός η παροχή πληροφόρησης και υποστήριξης κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μίας επιχειρηματικής οντότητας και δικαιώματος διανοητικής ιδιοκτησίας αντίστοιχα και, αφετέρου η δημιουργία νέων καναλιών επικοινωνίας με τον επιχειρηματικό κόσμο. Σημειώνεται ότι και οι δυο ιστοσελίδες προς το παρών υποστηρίζουν μόνο την ελληνική γλώσσα, σύντομα όμως αναμένεται να ενσωματωθεί και η επιλογή της αγγλικής γλώσσας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles