15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κατασκεύασε λειτουργικό πιλοτήριο από 737 στο δωμάτιο των παιδιών του

    O Laurent Aigon από το Lacanau της Γαλλίας κατάφερε να ολοκληρώσει κάτι πραγματικά “απίστευτο”. Μετά από προσπάθεια 5 ετών, μπόρεσε να κατασκευάσει ένα λειτουργικό πιλοτήριο για 737 στο δωμάτιο των παιδιών του, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εκπαιδευτικός προσομοιωτής.

    737-cockpit-kids-bedroom

    Ο Aigon δεν είναι πιλότος, αν και θα ήθελε πάρα πολύ να γίνει, όταν όμως ήταν στην κατάλληλη ηλικία δε φρόντισε να εκπληρώσει το όνειρό του… Καθώς πλέον είναι αρκετά μεγάλος για κάτι τέτοιο, αποφάσισε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του με έναν παρόμοιο τρόπο. Αγόρασε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα από το Διαδίκτυο (ξοδεύοντας κυριολεκτικά χιλιάδες ευρώ) ώστε να πετύχει μετά από ατελείωτες ώρες ενασχόλησης να κατασκευάσει ένα cockpit πολύ κοντά σε αυτά των πραγματικών αεροσκαφών.

    737-cockpit-kids-bedroom2

    Δε σταμάτησε όμως εκεί, συνδέοντας πέντε δικτωμένα monitors στην εγκατάστασή του, ώστε να μπορεί να προσομοιώσει ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, όπως το Sidney ή το Rio de Janeiro.

    Η κατασκευή του έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και πέρα του σπιτιού του, καθώς έχει προσκληθεί να μιλήσει στο Ινστιτούτο Συντήρησης Αεροσκαφών του Bordeaux-Merignac που επίσης χρησιμοποιεί simulators για να εκπαιδεύσει τους μαθητές του.

    737-cockpit-kids-bedroom3

    Ποιο είναι το επόμενο σχέδιό του; Ο ίδιος φιλοδοξεί να ολοκληρώσει την πενταετή διαδικασία πιστοποίησης που απαιτείται, ώστε να ξεκινήσει μία επαγγελματική καριέρα στην κατασκευή flight simulators. Αφού τα κατάφερε στο σπίτι του, γιατί να μην το κάνει και επάγγελμα;

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles