16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κατάστημα προειδοποιεί τους πελάτες μετά την εξαγορά της Activision Blizzard! “Διαλέξτε τη σωστή κονσόλα”

    Η κίνηση “ματ” της Microsoft να εξαγοράσει την Activision Blizzard είναι κάτι που θα απασχολεί τη βιομηχανία του gaming για καιρό, αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο deal που έχουμε δει ποτέ στην κατηγορία και θα ανατρέψει μια για πάντα τη “σκακιέρα”. Οι αλλαγές που αναμένονται γίνονται πλέον εμφανείς με μια ματιά στα καταστήματα λιανικής πώλησης κονσολών στο εξωτερικό. Πρόσφατα, έκαναν το γύρω του διαδικτύου εικόνες από κατάστημα στη Γαλλία που προειδοποιεί τους καταναλωτές για τη συμφωνία “μεγατόνων” που έλαβε χώρα πριν λίγο καιρό.

    Πρόκειται για την αλυσίδα Cora, η οποία έχει 60 καταστήματα στη Γαλλία και άλλα 20 σε Ρουμανία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο. Εντός καταστήματος υπάρχει επιγραφή που αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

    «Προσοχή gamers! Η Microsoft εξαγόρασε την Activision. Κάντε σωστή επιλογή της κονσόλας που θέλετε». Παράλληλα, στο κάτω μέρος έχει προστεθεί χειρόγραφα το όνομα του Call of Duty.

    Διαβάστε επίσης: Νέα βόμβα στο gaming! Η Bungie στα χέρια της Sony! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles