14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το Farming Simulator 19! Νέος αγρότης gamer… δεν χρειάζεται να ψάχνει!

    Ναι και σε ποιον δεν αρέσουν τα free games και αδιαμφισβήτητα το Epic Games Store είναι το καταλληλότερο για να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με αρκετά δωρεάν indie games, αλλά και ορισμένους αρκετά δυνατούς τίτλους που ανήκουν στον κόσμο των AAA παραγωγών. Ε λοιπόν για μια ακόμη φορά το online store της Epic μας εκπλήσσει ευχάριστα, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσουμε το Farming Simulator 19, το απόλυτο game της… αγροτικής ζωής!

    Μπορεί να σας φανεί περίεργο, ωστόσο η σειρά Farming Simulator διαθέτει το δικό της φανατικό κοινό, για αυτό και όποτε κυκλοφορεί ένα νέο game οι πωλήσεις του… εκτοξεύονται! Στο Farming Simulator αναλαμβάνετε το ρόλο ενός αγρότη, που εμπλέκεται σε μια σειρά από αγροτικές δραστηριότητες, οι οποίες έχουν σαν στόχο να ανεβάσουν των κύκλο της παραγωγής του και κατ’ επέκταση τα κέρδη του. Στη διάρκεια του παιχνιδιού οι gamers μπορούν να οδηγήσουν 300 διαφορετικά αγροτικά οχήματα, να επιβλέψουν τη σοδειά τους και να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία. Στη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να μεγαλώσετε τη φάρμα σας online ή να προσθέσετε δεκάδες community created mods και έτσι να μην σταματάτε να λιώνετε… ποτέ των ποτών! Αναμφίβολα, πρόκειται για μια εξαιρετικά πρωτότυπη περίπτωση παιχνιδιού, για αυτό εάν ψήνεστε να νιώσετε για λίγο αγρότες δεν έχετε παρά να σπεύσετε άμεσα στο Epic Games Store και να ξεκινήσετε τα κατέβασμα (θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, οπότε καλό είναι να βιαστείτε). Άντε και καλή σοδειά!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles