18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το «ξεχωριστό» InnerSpace από το Epic Games Store!

    Μία εβδομάδα ολοκληρώνεται και η Epic μας επιφυλάσσει  μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη με την κυκλοφορία ενός ακόμη ΔΩΡΕΑΝ game! Όλοι οι PC gamers μπορούν να προσθέσουν στην gaming library τους, το InnerSpace ένα ιδιαίτερο game το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους gamers να εξερευνήσουν τόσο υποθαλάσσιους κόσμους, όσο και κόσμους που είναι στο διάστημα, καθοδηγώντας ένα διαστημικό σκάφος σε έναν σύμπαν που όμως η βαρύτητα τραβάει τα πάντα.

    Σύμφωνα με το story του παιχνιδιού, οι πιλότοι του διαστημικού αστροσκάφους θα πρέπει να βοηθήσουν έναν αρχαιολόγο να βρει τα αρχαία απομεινάρια μιας σειράς εξωγήινων πολιτισμών. Δίνοντας έμφαση στο στοιχείο της εξερεύνησης και με art direction που βασίζεται στα cell shaded γραφικά, προσφέροντας μια πιο πολύχρωμη διάσταση το Innerspace σίγουρα θα ενθουσιάσει τους gamers που θέλουν να ασχοληθούν με έναν πιο «χαλαρωτικό» τίτλο. Το Innerspace κυκλοφόρησε το 2018, ύστερα από μια πετυχημένη καμπάνια στο Kickstarter που ολοκληρώθηκε το 2014. Επειδή θα είναι διαθέσιμο για μία εβδομάδα, απλώς δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στο Epic Game Store και να ξεκινήσετε το downloading! Ν’ joy!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles