21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Κατεβάστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το Lara Croft GO στα smartphone σας!

    Μία ακόμη προσφορά βγήκε στην επιφάνεια, η οποία αυτή τη φορά αφορά τους φανατικούς φίλους του mobile gaming! H Square Enix για να απαλύνει κάπως την «δικαιολογημένη» βαρεμάρα της καραντίνας και να πείσει τους πάντες να μείνουν στο σπίτι δίνει εντελώς δωρεάν το αγαπημένο Lara Croft GO! Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μέσω του PlayStore της Google ή του App Store της Apple αλλά καλό είναι να βιαστείτε γιατί θα μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας μέχρι τις 2 Απριλίου.

    Το Lara Croft GO τοποθετεί την διάσημη αρχαιολόγο και εμβληματική περσόνα του gaming σε μία ακόμη περιπέτεια εξερεύνησης, στην οποία η Lara καλείται να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα συναντήσει στο διάβα της και να λύσει δεκάδες environmental puzzles. Οι παίκτες κινούν τη Lara σε ένα στυλ που θυμίζει board game, στην προσπάθεια της να ξεκλειδώσει τα κρυμμένα μυστικά που βρίσκονται στα ερείπια ενός αρχαίου πολιτισμού. Με μπόλικο μυστήριο και σασπενς, αρκετές εκπλήξεις και φυσικά το παραδοσιακό feeling των πρώτων Tomb Raider games, αναμφίβολα το Lara Croft GO είναι must-have για τους fans του mobile gaming. Για αυτό μην αργείτε γιατί ο χρόνος περνάει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles