14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Καθαριστής αέρα ή ανεμιστήρας; Οι «έξυπνες» συσκευές της Dyson που σου προσφέρουν και τα δύο σε μια κορυφαία συσκευή!

    Οι θερμοκρασίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι αρκετά υψηλές, με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν αδύνατη η παραμονή στο σπίτι χωρίς μια «έξυπνη» συσκευή που θα αναλάβει να δροσίσει το χώρο. Είναι λογικό να προβληματίζεσαι σχετικά με το ποια είναι η κατάλληλη λύση για ένα μεγάλο δωμάτιο, αφού η αύξηση στις τιμές της ενέργειας έχει καταστήσει τη χρήση κλιματιστικών σχεδόν απαγορευτική. Η καλύτερη εναλλακτική είναι ένας ανεμιστήρας, όμως τα συμβατικά μοντέλα δεν έχουν την απόδοση που απαιτείται. Για το λόγο αυτό, τα καινοτόμα προϊόντα της Dyson αποτελούν… μονόδρομο και αυτό το καλοκαίρι αφού όχι μόνο θα σε βοηθήσουν κάθε φορά που το θερμόμετρο χτυπά «κόκκινο», αλλά μπορούν να εγγυηθούν ότι θα ζεις σε ένα σπίτι με καθαρό αέρα.

    Είναι γνωστό ότι η Dyson κατασκευάζει καθαριστές αέρα και ανεμιστήρες με γνώμονα την προηγμένη τεχνολογία, την πρωτοπορία, την αισθητική και την εξασφάλιση της μοναδικής εμπειρίας χρήσης. Οι πρωτοποριακοί ανεμιστήρες της άλλωστε χωρίς πτερύγια και έξυπνα θερμαντικά έχουν κάνει «θραύση» στην αγορά τα τελευταία χρόνια και όχι τυχαία. Αν κι εσύ βρίσκεται σε αναζήτηση της συσκευής που θα μπει στο δικό σου σπίτι και θέλεις να μάθεις ποια είναι η κατάλληλη για το χώρο σου, δες στη συνέχεια 3 μοντέλα της Dyson με μοναδικές επιδόσεις που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους.

    Καθαρός αέρας και δροσιά σε όλο το δωμάτιο με Dyson Pure Cool TP02

    O Dyson Pure Cool Link TP02 Tower αποτελεί μια συσκευή με πολύ «δυνατά» χαρακτηριστικά. Αρχικά, συνδυάζει τις λειτουργίες ενός καθαριστή αέρα με τις δυνατότητες ενός υψηλού επιπέδου ανεμιστήρα. Διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα διήθησης με φίλτρα, το HEPA Glass 360o, που συλλαμβάνει το 99.95% των μικροσκοπικών σωματιδίων, αλλεργιογόνων και αερίων σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier, που ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα παρέχοντας μια συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή καθαρού αέρα σε όλο το δωμάτιο.

    Γιατί να διαλέξεις τον Dyson Pure Cool Link TP02:

    -Καθαρίζει τον αέρα σε ολόκληρο το δωμάτιο και δροσίζει παράλληλα το χώρο.

    -Διαθέτει λειτουργία Auto Mode που παρακολουθεί με έξυπνους αισθητήρες την ποιότητα του αέρα.

    -Ρυθμίζει αυτόματα την ροή του και ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται ανάλογα Ταυτόχρονα ενημερώνει την εφαρμογή Dyson Link στο κινητό σου.

    -Η ειδική λειτουργία Night Mode επιτρέπει αθόρυβες ρυθμίσεις τις ώρες που κοιμάσαι και μειώνει τον φωτισμό στην οθόνη.

    -Διαθέτει περιστροφή 90ο και 10 διαφορετικές ταχύτητες.

    -Είναι πανεύκολος στον καθαρισμό, αφού δε διαθέτει περιστρεφόμενα πτερύγια ή άβολες γρίλιες.

    -Παγιδεύει εξαιρετικά λεπτά σωματίδια, γύρη, βακτήρια, ρύπους και τρίχες κατοικίδιων.

    -Εμποδίζει τη διαρροή του βρώμικου αέρα στο δωμάτιο.

    -Το τηλεχειριστήριο έχει καμπυλωτή σχεδίαση και είναι μαγνητισμένο ώστε να τοποθετείται στην κορυφή της συσκευής για να το πιάνεις εύκολα όταν το χρειάζεσαι.

    Dyson Pure Cool TP07: Υψηλή αισθητική και ασύγκριτες επιδόσεις

     

    Εδώ έχουμε πάλι μια καινοτόμο συσκευή της Dyson που συνδυάζει δύο σε ένα: Εξασφαλίζει και καθαρό περιβάλλον και ένα κύμα δροσιάς που βοηθά ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του, αφού, σε αντίθεση με άλλες συσκευές καθαρισμού, αποτελεί μια υψηλής αισθητικής προσθήκη στο σαλόνι. Αυτό που κάνει τον Dyson Pure Cool TP07 να ξεχωρίζει είναι η υψηλή απόδοση που εξασφαλίζει χάρη στο προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος που διαθέτει. Φυσικά, και σ’ αυτή τη συσκευή έχει κεντρική θέση η τεχνολογία Air Multiplier της Dyson, το φίλτρο ενεργού άνθρακα που αφαιρεί αέρια και οσμές και το φίλτρο HEPA που αιχμαλωτίζει το 99,97% των σωματιδίων έως και 0,3 microns.

    Γιατί να διαλέξεις τον Dyson Pure Cool TP07:

    -Ο καθαριστής αέρα TP07 Pure Cool είναι ό,τι πρέπει για δωμάτια μεγάλου μεγέθους.

    -Είναι σχεδιασμένος ώστε να είναι 20% πιο αθόρυβος χωρίς να έχει απώλειες στη ποιότητα και την αποδοτικότητα.

    -Με ειδικό αλγόριθμο, ανιχνεύει αυτόματα τα αερομεταφερόμενα σωματίδια, κάνει διάγνωση και αναφέρει αναφέρει σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη LCD την ποιότητα του αέρα, την ταχύτητα αέρα, τις λειτουργίες και τη διάρκεια ζωής του φίλτρου.

    -Διαθέτει σφραγισμένο προηγμένο φίλτρο HEPA H13 όχι μόνο στο φίλτρο αλλά και σε ολόκληρο τον καθαριστή.

    -Η περιστροφή του φτάνει έως 350 ̊.

    -Η αντικατάσταση των φίλτρων είναι πολύ εύκολη.

    -Η λειτουργία του χρονοδιακόπτη επιτρέπει την απενεργοποίηση του TP07 μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 30 λεπτά έως 8 ώρες.

    -Δέχεται φωνητικές εντολές, καθώς η συσκευή είναι συμβατό με το Amazon Alexa, το Apple Siri και το Google Home.

    Dyson PH3A Purifier Humidify + Cool Autoreact: Ο ιδανικός «σύμμαχος» που εξοντώνει τα βακτήρια

    Ο καθαριστής αέρα, υγραντήρας και ανεμιστήρας PH3A Purifier Humidify + Cool Autoreact μπορεί να καλύψει ένα δωμάτιο περίπου 80 τετραγωνικών και διαθέτει αισθητήρες που ανιχνεύουν και διασφαλίζουν ότι ο καθαρός αέρας κατανέμεται ομοιόμορφα σε ολόκληρο το δωμάτιο. Οι προηγμένες τεχνολογίες της Dyson δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και από αυτό το μοντέλο, το οποίο περιλαμβάνει την τεχνολογία Air Multiplier που προβάλλει καθαρό, υγροποιημένο αέρα σε όλο το δωμάτιο και ενισχυμένο σύστημα φιλτραρίσματος HEPA, που παγιδεύει τα εξαιρετικά λεπτά σωματίδια, τη σκόνη, τα αλλεργιογόνα, τα βακτήρια, τον ιό H1N1, τους ρύπους, τα αέρια και τις τρίχες των κατοικίδιων.

    Γιατί να διαλέξεις τον Dyson PH3A Purifier Humidify + Cool Autoreact

    -Ο μοναδικός αλγόριθμος αναγνωρίζει τους ρύπους σε μοριακό επίπεδο, αντιδρώντας για να καθαρίσει και να υγράνει τον αέρα και στη συνέχεια εμφανίζει την ποιότητα του αέρα σε πραγματικό χρόνο.

    -Η τεχνολογία Dyson Ultraviolet Cleanse εκθέτει κάθε σταγόνα νερού σε ένα ισχυρό UV φως. Αυτό σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων στο νερό. Στη συνέχεια, το καθαρισμένο νερό εξατμίζεται από το βιοστατικό 3D πλέγμα αέρα, βοηθώντας στην πρόληψη της ανάπτυξης βακτηρίων, προτού προβληθεί υγιεινός, υγροποιημένος αέρας σε όλο το δωμάτιο.

    -Διατηρεί το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας στον αέρα με ένα αόρατο ρεύμα εξατμισμένου νερού και χωρίς ομίχλη.

    -Προσφέρει έως και 36 ώρες υγιεινής ύγρανσης χωρίς τακτική αναπλήρωση.

    -Διαθέτει λειτουργία απαλού αέρα.

    -Δίνει τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών τρόπων ροής αέρα. Μάθετε περισσότερα για τις μοναδικές συσκευές της Dyson στην ιστοσελίδα ή τα Social Media της εταιρείας Δ. & Ι. Δαμκαλίδης

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles