22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Καθυστέρηση ενός μήνα στην κυκλοφορία του Immortals of Aveum

    Με μια μικρή καθυστέρηση θα κυκλοφορήσει το Immortals of Aveum. Το παιχνίδι της Ascendant Studios, που περιγράφεται ως “Call of Duty με μαγεία”, θα βγει στην αγορά τελικά στις 22 Αυγούστου για PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X.

    Πρόκειται για μια μη αναμενόμενη καθυστέρηση, δεδομένου ότι το Immortals of Aveum από την Electronic Arts, είχε τη δική του θέση στο Summer Game Fest στις 8 Ιουνίου και ένα νέο trailer στο PlayStation Showcase στις 24 Μαΐου. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 20 Ιουλίου. Ο CEO της Ascendant, Bret Robbins, δήλωσε ωστόσο ότι ο επιπλέον χρόνος θα χρησιμοποιηθεί “για να τελειοποιηθεί περαιτέρω το παιχνίδι, να ολοκληρωθεί το optimizing όλων των πλατφορμών, αποτελώντας μια ισχυρή κυκλοφορία”.

    «Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και σε εσάς να το κάνουμε σωστά», είπε ο Robbins.

    Το Immortals of Aveum ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα The Game Awards 2022. Στο παιχνίδι, οι παίκτες ενσαρκώνουν έναν ισχυρό μαχητή που ασκεί μαγεία με τον τρόπο που ένας ελίτ στρατιώτης θα χρησιμοποιούσε φυσικά όπλα στη μάχη. Πρόκειται για μια βαθιά προσπάθεια παράδοσης, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που έχει συγχωνεύσει την υψηλή τεχνολογία με τα απόκρυφα μυστήρια.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles