20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Katrina Law: H sexy Mira του Spartacus

    H πανέμορφη Katrina Law έχει κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της τα τελευταία χρόνια, με συμμετοχές τόσο σε ανεξάρτητα φιλμ, βλέπε Knuckledraggers, Lucky Numbers, The Learning Curve και Bottom Feeders, όσο κυρίως σε τηλεοπτικά πράγματα. Από εμφανίσεις σε επεισόδια των Legend of the Seeker και Chuck, μέχρι φυσικά το ρόλο της Mira στο Spartacus: Blood and Sand και Spartacus: Vengeance όπου και καθιερώθηκε.

    katrina6

    * Γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ της Αμερικής πριν από 25 χρόνια.

    * Η mixed καταγωγή της προφανώς ευθύνεται και για την ομορφιά της. “Κρατάει” από Γερμανία και Ιταλία (πατέρας) αλλά και την Ταϊβάν (μητέρα).

    * Με πατέρα καθολικό και μητέρα βουδιστή η Law έμαθε από μικρή ηλικία να έχει ένα πολύ “ανοιχτό” τρόπο σκέψης και να σέβεται το γεγονός πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις.

    katrina-law3

    * Η Law σπούδασε ηθοποιός στο The Richard Stockton College του Νιου Τζέρσεϊ, και συνέχισε τις σπουδές της σε Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια. Λάτρευε το χορό και το τραγούδι, αλλά στην ηθοποιία βρήκε αυτό που έψαχνε.

    * Το 2001 είχε τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο στη σειρά του NBC, Third Watch. Όπως σημειώνει η ίδια ο ρόλος που απόλαυσε περισσότερο ήταν στη σειρά The Resistence του Adrian Picardi. Ξεκίνησε ως μία ανεξάρτητη web series με πολύ χαμηλό budget, ωστόσο κάποια στιγμή αναγνωρίστηκε η αξία της και χρηματοδοτήθηκε. Μπορεί να δούλεψε στην αρχή χωρίς να πληρώνεται, ωστόσο ήταν η επιτυχία της σειράς που την οδήγησε τελικά στο Spartacus.

    katrina1

    * Έχει εμφανιστεί και στο CSI: Miami στο ρόλο μίας sexy δολοφόνου.

    * Ο ρόλος της Μοίρας στο Spartacus, η πρώην σκλάβα και νυν μαχήτρια και “αδυναμία” του Σπάρτακου, παρουσίαζει έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα που η ίδια απολαμβάνει και ειδικά τον τρόπο που βρίσκει πάντα τρόπο να επιβιώνει σ’ ένα τόσο σκληρό περιβάλλον.

    Katrina Law4

    * Υποστηρίζει πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως οι March of Dimes, Save the Bay, Γιατροί χωρίς Σύνορα και Green Peace.

    * Τραγουδάει και παίζει κιθάρα στο συγκρότημα Soundboard Fiction.

    * Η νέα σειρά που εμφανίζεται είναι το Chosen, που παίζεται στο ψηφιακό δίκτυο Crackle και έχει ήδη εξασφαλίσει και μία δεύτερη σεζόν.

    katrina5

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles