21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κατσουράνης: Θα παλέψουμε μέχρι τέλους

    Αποφασισμένοι να παλέψουν το παιχνίδι με τη Γερμανία την Παρασκευή μέχρι τέλους είναι σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη οι διεθνείς μας. Ο μέσος του Παναθηναϊκού που στο προσεχές ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι και ο αρχηγός, ελλείψει του τιμωρημένου Καραγκούνη, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Πολωνία και εξέφρασε την αισιοδοξία του.

    «Η αυτοθυσία είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά μας. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο και η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα την Παρασκευή. Η Γερμανία είναι το φαβορί, εμείς το αουτσάιντερ αλλά σκεφτείτε το: δεν θα παίξουμε δέκα φορές μεταξύ μας κι όποιος κερδίσει τις περισσότερες. Ένα παιχνίδι είναι όλο κι όλο και θα το παλέψουμε ως το τέλος», ήταν τα λόγια του «Κατσούρ».

    Όσο για το… γεγονός που συζητιέται όσο κανένα άλλο στο «στρατόπεδο» της Εθνικής, δηλαδή τον γάμο του Γιάννη Μανιάτη; Ο Κατσουράνης δεν ήταν αισιόδοξος! «Ο Γιάννης προγραμμάτισε τον γάμο του σχεδόν ενάμιση πριν. Τότε προφανώς δεν ήξερε αν η Εθνική θα ήταν στα τελικά του Euro, ούτε αν ο ίδιος θα ‘ταν στην αποστολή της. Αν θέλετε τη γνώμη μου πάντως, δεν θα ‘ναι παρών στον γάμο του»

    Πηγή: UEFA

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles