13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η ΚΑΥΚΑΣ φέρνει πρώτη στην Ελλάδα την έξυπνη λάμπα LIFX!

    Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, η ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. παρουσίασε στον Τύπο το νέο “έξυπνο” λαμπτήρα LIFX που πλέον διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά.

    LIFX_2 (Large)

    Ο λαμπτήρας LIFX είναι ένα project που ξεκίνησε από το Kickstarter και μέσω της διαδικασίας του crowdfunding, μπήκε στην παραγωγή. Η ΚΑΥΚΑΣ διαθέτει τον LIFX μέσω των καταστημάτων της, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές έναν από τους κορυφαίους, έξυπνους λαμπτήρες στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

    LIFX_1 (Large)

    Ο LIFX έχει φωτεινότητα 1000 lumens και κατανάλωση 17 Watts στη μέγιστη ισχύ του, ενώ ισοδυναμεί με έναν απλό λαμπτήρα απόδοσης 75 Watts, σε απόδοση. Διαθέτει το κλασικό E27 σπείρωμα και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί στα περισσότερα ντουί του σπιτιού/μαγαζιού σας, στη θέση μιας απλής λάμπας, ενώ ενσωματώνει τον Wi-Fi πομποδέκτη για την επικοινωνία με το tablet-smartphone σας, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμός (router) και καλώδια. Χάρη στο app LIFX για Android (4.0+) και iOS (6.0+) μπορείτε μέσω Wi-Fi και από τη φορητή συσκευή σας να τον ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε, να ρυθμίσετε την έντασή του από το 0 έως το 100%, αλλά και να επιλέξετε την απόχρωση του φωτός που αποδίδει! Έχετε στη διάθεσή σας ολόκληρη τη χρωματική παλέτα των 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, ενώ σε ειδικό menu μπορείτε να επιλέξετε πιό συγκεκριμένα μεταξύ “λευκών” φωτισμών, με θερμότητα από 2500Κ (κίτρινο) έως 9000K (λευκό του πάγου), αναλογα με τα γούστα σας!

    LIFX_4 (Large)

    Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τον λαμπτήρα ώστε να ενεργοποιείται αυτόματα όταν βρεθείτε εντός εύρους του δικτύου Wi-Fi και το αντίθετο, αλλά έχετε στη διαθέσή σας και πολλές, ακόμη, λειτουργίες, όπως την προσομοίωση φλόγας κεριού, την εναλλαγή του φωτισμού ανάλογα με τη μουσική που αναπαράγει το smartphone/tablet σας, τη λειτουργία “strobo” και τη random εναλλαγή μεταξύ χρωμάτων, διαρκώς, όλα μέσω του app. Ο LIFX λαμπτήρας έχει προσδόκιμο ζωής 40.000 ώρες, το οποίο μεταφράζεται σε 25 χρόνια ζωής, με 4-5 ώρες λειτουργίας την ημέρα και μπορείτε να ελέγξετε έως 240 λαμπτήρες με την ίδια συσκευή!

    LIFX_3 (Large)

    Διατίθεται έναντι €89 μέσω των καταστημάτων Καυκάς και μαζί του δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles