20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    KegDroid: Παραγγείλτε μια μπύρα με το… Android σας!

    O Paul Carff εργάζεται στη Google, όπως μπορείτε να δείτε και στο προφίλ του στο κοινωνικό δίκτυο της εταιρείας. Έχοντας ως “έμπνευση” ένα περιβάλλον που πραγματικά λατρεύει να “παίζει” με την τεχνολογία και συναδέλφους που ασχολούνται με άκρως ενδιαφέροντα projects, όπως τα αυτοκίνητα που οδηγούν μόνα τους ή τα γυαλιά του “Project Glass”, είπε να δημιουργήσει τη δική του πρωτότυπη κατασκευή.

    Αναφερόμαστε στο KegDroid, το οποίο είναι στην ουσία ένα “ανδροειδές” με το όνομα Betsy, που μπορεί να σας σερβίρει μπύρα, ελεγχόμενο από ένα Motorola Xoom tablet με ενσωματωμένα τα Android Ice Cream Sandwich. Η “ενεργοποίηση” του διανομέα της μπύρας γίνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας NFC, εφόσον φυσικά διαθέτετε συμβατή συσκευή.

    Αν, πάντως, η Google μετατρέψει το KegDroid σε πραγματικό προϊόν (με τις απαραίτητες μετατροπές), είμαστε σίγουροι ότι αρκετά bar θα το προμηθευτούν. Ελπίζουμε, βέβαια, να μην αντικαταστήσουν μ’ αυτό τις καλλίγραμμες barwomen τους, γιατί μάλλον αρκετοί πελάτες θα αλλάξουν “στέκι” παρά την τεχνολογική καινοτομία της επιλογής…

    Πηγές: ΤΝWUbergizmo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles