22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Κέρκυρα: Παράθυρο σε έναν μαγικό κόσμο

    Οι λόγοι για τους οποίους θα λατρέψει κανείς την Κέρκυρα είναι άπειροι. Και μόνο το ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νησιά της χώρας μας με τόσα πράγματα για να δει και να κάνει κανείς, καθιστούν την Κέρκυρα έναν εκ των «top» προορισμών για κάθε φαν των μεσογειακών διακοπών και εδώ που τα λέμε, όχι κι άδικα!

    Εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την Κέρκυρα, το δεύτερο σε μέγεθος νησί των Επτανήσων και παράλληλα το βορειότερο, ως ένα «πολιτισμικό σταυροδρόμι». Το νησί, βλέπετε, συνδυάζει στοιχεία από τους πολιτισμούς των Βρετανών, των Γάλλων και των Ενετών, απόρροια της κατά καιρούς κυριαρχίας τους στο νησί. Θα απολαύσετε το μπάνιο σας σε παραλίες-στολίδια όπως αυτές του Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών, του Άη Γιώργη των Πάγων, του Αλμυρού και του Άγιου Γόρδιου ενώ από αξιοθέατα… όρεξη να ‘χετε να τριγυρνάτε. Η Παλιά Πόλη και το Λιστόν σας περιμένουν να σας ταξιδέψουν στον μαγικό κερκυραϊκό κόσμο, την ώρα που το Μον Ρεπό και το Ποντικονήσι αποτελούν… σταθερές αξίες. Το Κανόνι και ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνα δεν χάνονται και προς Θεού, στις επισκέψεις σας στα ταβερνάκια του νησιού μην αμελήσετε να δοκιμάσετε παστιτσάδα, σοφρίτο και μπουρδέτο.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Set ηλεκτρονικό τσιγάρο Joye eGo-T 1x2kit+USB Charger 650mAh


    Ένα από τα καλύτερα ηλεκτρονικά τσιγάρα που υπάρχουν, η τελευταία ευρεσιτεχνία από μία σειρά προϊόντων της JoyeTech. Έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα, το επαναστατικό σύστημα τροφοδοσίας υγρού. Το eGo-T είναι το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγάρο που χρησιμοποιεί το νέο σύστημα μικρών δοχείων-κάψουλες, το οποίο επιτρέπει το στάξιμο του e-liquid απευθείας στην κάψουλα χωρίς να χρειάζεται γέμισμα ξανά και ξανά.
    http://plus3.gr

    Bluetooth Καθρέφτης Αυτοκινήτου + Ασύρματο Ακουστικό

    O καθρέφτης Bluetooth αποτελεί ένα εντυπωσιακό και χρηστικό gadget για το αυτοκίνητό σας. Με τη λεπτή και όμορφη κατασκευή του και την εύκολη τοποθέτησή του, είναι σίγουρο ότι θα τον προτείνετε και στους φίλους σας. Ο καθρέφτης προσφέρει ορατό χώρο 6,5”, ενώ σε μια LCD οθόνη υψηλής ανάλυσης εμφανίζονται οι πληροφορίες της κλήσης, όπως ο αριθμός του καλούντος ή το όνομα του από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Στον τηλεφωνικό κατάλογό του μπορείτε να μεταφέρετε μέχρι 200 επαφές, ενώ τα πλήκτρα κλήσεων προσφέρουν πλήρη ελευθερία κατά την οδήγηση. Άλλες δυνατότητες που σας προσφέρει ο καθρέφτης είναι η αναπαραγωγή MP3 από την SD κάρτα ή την θύρα USB. Τη μουσική σας μπορείτε να την ακούσετε και μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου σας χάρη στο FM transmitter. To ίδιο πρέπει να γίνει και με τα τραγούδια που έχετε στο κινητό σας αρκεί να υποστηρίζει A2DP.
    http://plus3.gr

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles