17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    #Κετελαπόνγκο! Αποκριάτικες στολές εμπνευσμένες από την τεχνολογία!

    Είναι αυτή η εποχή πάλι, όπου το Κετελαπόνγκο και ο Πασχάλης ακούγονται στη διαπασών (μαζί με Macarena, Conga και Lambada), τα κομφετί φωλιάζουν σε κάθε γωνιά του σπιτιού μέχρι την αιωνιότητα και όσο πιο κιτς τόσο πιο καλό… Ναι, Κυρίες και Κύριοι οι Απόκριες έχουν φτάσει ξανά και είμαστε βέβαιοι ότι όλο και σε κάποιο μασκέ πάρτι θα σας έχουν καλέσει για να διδάξετε ως άλλος John Travolta, τις χορευτικές σας κινήσεις στο dancefloor, ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Όμως βασικό συστατικό της επιτυχίας κάθε μασκέ πάρτι δεν είναι άλλο από την αποκριάτικη στολή που θα φορέσετε… Πολλές φορές μάλιστα, δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για να ετοιμάσετε τη στολή σας, καθώς με λίγα (φθηνά) υλικά και μπόλικη φαντασία όλα γίνονται (άλλωστε κοινοί θνητοί είμαστε κι όχι… επαγγελματίες cosplayers)! Κι επειδή γνωρίζουμε ότι για να διαβάζετε το digitallife.gr σίγουρα θα ανήκετε στους φανατικούς λάτρεις του ψηφιακού κόσμου μας, σας έχουμε ορισμένες έξυπνες ιδέες για στολές εμπνευσμένες από τον κόσμο της τεχνολογίας… Για πάμε!

    Στολή Google Maps

    Τώρα μπορείτε να ντυθείτε Google Maps, φορώντας στο κεφάλι τα χαρακτηριστικά pins που κάνουν pinpoint σε κάθε περιοχή.

    Expectations vs. Reality

    Ένα από τα πιο κυρίαρχα memes/trends στα social media. Δεν θα μείνει άντερο από τα γέλια!

    Miss Mozilla Firefox

    Η «πονηρή» αλεπού του Firefox, του γνωστού Internet browser. Μην ξεχάσετε την υδρόγειο!

    Clippy

    Πολύ καιρό πριν τη Siri, την Alexa και το ChatGPT υπήρχε ο συνδετήρας Clippy, ο οποίος εμφανιζόταν στο Word και σας βοηθούσε να… «επιβιώσετε» με τις συμβουλές του.

    Candy Crush

    Κάποτε μπορεί να ήταν στα «ντουζένια» του, όμως ακόμη και τώρα ενδέχεται να αποτελέσει μια καλή πηγή έμπνευσης για μια πρωτότυπη στολή.

    Δισκέτα

    Αυτή η στολή απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους γεννήθηκαν στα 80s και στα 90s και οι οποίοι καλό θα ήταν να προσέχουν τη διατροφή τους και την αρτηριακή τους πίεση λιγάκι παραπάνω…

    Insta-addict

    Εάν είσαι φανατικός instagrammer, τότε το πρώτο logo που θυμίζει κάτι από… Polaroid σίγουρα θα σου θυμίσει τα παλιά!

    It’s a Match!

    Στη σημερινή εποχή μέχρι και ο έρωτας την έχει δει… «ψηφιακά» και το Tinder είναι το νούμερο ένα dating app… αλλά και μια καλή επιλογή για αποκριάτικη στολή που θα βγάλει γέλιο!

    Bye bye Wi-Fi!

    Δύο είναι τα μεγαλύτερα παράπονα των users: Όταν δεν έχουν μπαταρία στο κινητό τους και όταν το Wi-Fi είναι χαμηλό ή έχει πέσει… Δύο δυνατές επιλογές για τους fans της τεχνολογίας!

    Blue screen of Death!

    Αυτή είναι η πιο μισητή οθόνη στα χρονικά της πληροφορικής. Εκατομμύρια χρήστες των Windows γνωρίζουν πως έτσι και την αντικρίσουν στο monitor τους, κάτι έχει πάει πολύ στραβά!

    Δείτε επίσης: 

    Cosplayer ενσαρκώνει 12 χαρακτήρες από ταινίες – Απίστευτη ομοιότητα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles