21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    KGoal, ένας fitness tracker διαφορετικός από όλους τους άλλους. Δες γιατί.

    Μη βιαστείτε να το χαρακτηρίσετε… αστείο ή άχρηστο, καθώς δεν είναι. Επίσης, δεν είναι και ένα απλά τεχνολογικά προηγμένο ερωτικό βοήθημα, όπως μπορεί επίσης να σκεφτήκατε, αλλά κάτι λιγάκι διαφορετικό.

    Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο gadget το οποίο σχετίζεται με τις ασκήσεις πυελικού εδάφους, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τα οποία σχετίζονται με ακράτεια ούρων και μειωμένο έλεγχο της ουροδόχου κύστης (ιδιαίτερα συχνά, για παράδειγμα, μετά από ένα φυσιολογικό τοκετό). Πρόκειται για ασκήσεις τις οποίες εμπνεύστηκε ο γυναικολόγος Arnold Kegel, με στόχο να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του ορθού και του κόλπου, ασκήσεις οι οποίες θεωρούνται ότι μπορούν να κάνουν ακόμη και το σεξ πιο ευχάριστο σε περιπτώσεις σχετικών προβλημάτων.

    kgoal-fitness-tracker-vagina-01

    Το KGoal είναι ένας fitness tracker, λοιπόν, ο οποίος σχετίζεται με την εν λόγω κατηγορία ασκήσεων, καθώς μπορεί να παρακολουθεί τα αποτελέσματα που έχουν στους μυς του πυελικού εδάφους. Έχει δημιουργηθεί από το sexual health startup, Minna Life, και κάποιοι το περιγράφουν σαν το “Fitbit για τον… κόλπο σας”, μία διαδραστική συσκευή σε σχήμα συμπιεζόμενου μαξιλαριού σιλικόνης, που μπορεί να εισαχθεί εντός του κόλπου σας και να καταγράφει τα δεδομένα των ασκήσεων πυελικού εδάφους που πραγματοποιείτε, στέλνοντάς τα στο smartphone σας μέσω μίας ειδικής εφαρμογής.

    kgoal-fitness-tracker-vagina-02

    Η επικοινωνία με τη συσκευή σας γίνεται μέσω Bluetooth, ενώ, αξίζει να σημειώσουμε, ότι το KGoal διαθέτει και λειτουργία δόνησης, ώστε να παρέχει δυνατότητες βιοανάδρασης βοηθώντας το χρήστη να προσδιορίσει πότε εκτελεί σωστά μία άσκηση.

    Η Minna Life έχει τοποθετήσει το project στο Kickstarter, έχοντας φτάσει, προς το παρόν, κοντά στο στόχο χρηματοδότησης που έχει θέσει. Οι χρηματοδότες, που θέλουν να συνδυάσουν ιατρική με… τεχνολογία, καθώς και μικρές δόσεις από βελτίωση της σεξουαλικής τους ευχαρίστησης, μπορούν να το αποκτήσουν, αυτή τη στιγμή, έναντι 125 δολαρίων, ωστόσο η τιμή του στην αγορά θα είναι αρκετά υψηλότερη…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles