18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κι εγένετο… Mortal Kombat 1! Επιστροφή στο μέλλον και στα… αιματηρά fatalities! (Trailer)

    Ότι και να πούμε για το franchise του Mortal Kombat νομίζουμε ότι είναι… λίγο, καθώς για σχεδόν 30 χρόνια έχει σημαδέψει τον κόσμο του gaming. Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι κοντοζύγωνε η στιγμή που η NetherRealm θα προχωρούσε στην αποκάλυψη του νέου Mortal, για αυτό και οι fans του δημοφιλούς fighting game σήμερα μετρούσαν ακόμη και τα…. δευτερόλεπτα! Πράγματι, η Warner Bros. Games ανακοίνωσε το νέο entry στο αγαπημένο franchise «φαινόμενο» της gaming culture, το οποίο θα ονομάζεται… Mortal Kombat 1!

    H ονομασία του νέου Mortal δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς στόχος των developers είναι να κάνουν ένα reset στην αγαπημένη σειρά, δημιουργώντας ένα νέο σύμπαν, στο οποίο έχει φυτέψει τη σπορά της δημιουργίας ο Θεός (πλέον) της Φωτιάς: Liu Kang! Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι στο Mortal Kombat 1 πρόκειται να γνωρίσουμε reimagined versions αγαπημένων μαχητών και εμβληματικών χαρακτήρων. Σε περίπτωση που είχατε ολοκληρώσει το Mortal Kombat 11 θα θυμόσαστε ότι στο τέλος, ο Liu Kang κατάφερε να αποκτήσει τη δύναμη να ελέγχει τον χρόνο, καθώς απόσπασε τις μαγικές ιδιότητες της Kronika. Τώρα, ο Lui Kang πρόκειται να αναδημιουργήσει ένα νέο σύμπαν, φέρνοντας ξανά στη ζωή παλαιότερους συμμετέχοντες στο τουρνουά του Mortal Kombat, οι οποίοι δεν βρίσκονται εν ζωή (θα δούμε σίγουρα γνώριμα πρόσωπα όπως ο Shang Tsung, o Liu Kang, o Raiden, o Scorpion, o Sub-Zero, η Mileena και η Kitana). Βέβαια, καμιά φορά τα πειράματα με τον χωροχρόνο δεν έχουν καλή… κατάληξη, για αυτό κι ανυπομονούμε για το που μπορεί να καταλήξει όλο αυτό .

    Όπως έγινε γνωστό, το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για Nintendo Switch, PS5, Windows P και Xbox Series X. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι δημιουργοί του, το επόμενο κεφάλαιο στον κόσμο του Mortal Kombat θα διαθέτει ένα νέο σύστημα μάχης, φρέσκα gameplay modes, καθώς επίσης και ακόμη πιο αιμοβόρα και γεμάτα splatter fatalities… Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Σεπτέμβριο και μέχρι τότε δεν έχετε παρά να χαζέψετε το πρώτο αιματηρό announcement trailer του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles