11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κι όμως η HTC… υπάρχει κι επιστρέφει στο παιχνίδι, παρουσιάζοντας το πρώτο της 5G smartphone!

    H HTC πριν από περίπου 5 χρόνια ανήκε στις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο. Σήμερα ωστόσο, δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά σκιά του παλιού καλού εαυτού της, καθώς η αλήθεια είναι ότι στην αγορά των smartphones έχει ρίξει προ πολλού λευκή πετσέτα (εν αντιθέσει με την αγορά του VR στην οποία έχει αναπτυχθεί σημαντικά). Παρόλα αυτά, η HTC δείχνει να μην καταθέτει τα όπλα, για αυτό και παρουσίασε τo U20 και το Desire 20 Pro!

    Το U20 αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της ταϊβανέζικης εταιρείας στον κόσμο του 5G, αποτελώντας ένα mid-ranger με αρκετά τίμια χαρακτηριστικά. Με οθόνη στις 6.8 ίντσες (FHD + LCD) και punch-hole design για την selfie cam των 32MP, είναι εμφανές ότι η HTC επιχειρεί να εντυπωσιάσει τους χρήστες από το πρώτο λεπτό! Στο εσωτερικό του κρύβεται ένα Snapdragon 765G chipset, το οποίο συνδυάζεται άψογα με τα 8GB διαθέσιμης RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (μέσω microSD slot). Στον πάντοτε νευραλγικό τομέα της κάμερας, η 5G πρόταση της HTC διαθέτει main camera στα 48MP και 8MP Ultrawide και δύο ακόμη σένσορες για macro φωτογραφίες και απεικόνιση του βάθους. Όσον αφορά την αυτονομία της συσκευής, το πρώτο 5G smartphone της HTC βασίζεται σε μία μπαταρία με χωρητικότητα στα 5.000mAh, υποστηρίζοντας μάλιστα wired charging στα 18W, ενώ παράλληλα θα είναι πανάλαφρο, θα βασίζεται στο Android 10 και θα διαθέτει λειτουργία NFC.

    To Desire 20 Pro ανήκει στη low-end κατηγορία και έρχεται με οθόνη στις 6.5 ίντσες (FHD + LCD) μαζί με selfie cam στα 25MP και 19.5:9 aspect ratio. Στο πίσω μέρος οι users θα συναντήσουν το ίδιο ακριβώς quad-camera setup σε σύγκριση με το U20 5G, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το chipset του, εδώ έχουμε ένα Snapdragon 665 SoC, το οποίο υποβοηθείται από 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτείνεται μέσω microSD). Η μπαταρία του είναι στα 5000mAh και επίσης έρχεται με Android 10 και NFC, audio jack και dual band Wi-Fi.

    Πως σας φαίνεται το comeback της HTC; Θα μπορέσει άραγε να σταθεί στον αφρό;  

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles