21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κι όμως τα κατάφερε! YouTuber κατασκεύασε το πιο λεπτό PS5 στον κόσμο

    Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις κονσόλες της Sony σε slim έκδοση λίγα χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία των Playstation, όμως αυτός ο τύπος δεν έχει φτάσει στην αγορά προς το παρόν για το PS5.

    Όσο το κοινό περιμένει για ένα πιο λεπτό PS5, που θα χωρά ευκολότερα σε μικρούς χώρους, ένας YouTuber με το όνομα DIY Perks κατασκεύασε ήδη ένα για τον εαυτό του. Ο εν λόγω κύριος πήρε ένα συμβατικό PlayStation 5 και αντικατέστησε ό,τι ήταν αναγκαίο για να “ξεφορτωθεί” τον όγκο της κονσόλας. Χρησιμοποίησε παρόμοια εξαρτήματα και αυτοσχέδιες δημιουργίες, καταλήγοντας σε μια συσκευή με πάχος μόλις 1,9 εκατοστά.

    Αυτό όμως, όπως όλα δείχνουν δεν ήταν αρκετό, αφού αναγκάστηκε να προσθέσει ένα δικό του σύστημα ψύξης και τροφοδοτικό σε ένα δεύτερο εξωτερικό κουτί που κρύβεται πίσω από το έπιπλο της τηλεόρασης. Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε αρκετά ζητήματα που του πήραν αρκετό χρόνο για να επιλυθούν, κατάφερε να κάνει την κονσόλα να λειτουργήσει στο τέλος. Το σύστημα ψύξης μάλιστα ήταν ακόμα πιο αποτελεσματικό από τη standard έκδοση του PS5!

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Με ελληνικούς υπότιτλους το Forza Horizon 5

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles