17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κι όμως το LG G7 θα έρθει πιθανότατα με LCD και όχι OLED οθόνη

    Κι ενώ υπάρχουν εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Apple, που υιοθετούν στις συσκευές τους τις οθόνες OLED, η LG φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να διατηρήσει την LCD οθόνη για τη νέα ναυαρχίδα της G7, κυρίως σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος.

    lg-g7-won-t-use-oled-lcd-more-likely-for-reduced-costs-520271-2

    Αυτό σημαίνει ότι το G7 είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει με ένα MLCD+ panel της LG Display, το οποίο προσφέρει κατανάλωση ενέργειας κατά 35% λιγότερο από μια τυπική οθόνη LCD, χωρίς να επηρεάζει τη φωτεινότητα.

    Η επιλογή μίας οθόνης LCD από την LG έρχεται σε μια εποχή που σχεδόν όλη η βιομηχανία “μετακομίζει” στις OLED, και η απόφαση είναι ακόμη πιο περίεργη, δεδομένου ότι η LG φάνηκε να είναι μία από τις εταιρείες που υποστήριζαν την συγκεκριμένη μετάβαση. Πληροφοριακά, το μοντέλο V30 που κυκλοφόρησε πέρυσι διέθετε πάνελ OLED.

    Το προηγούμενο μοντέλο της σειράς G, LG G6, κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017 με οθόνη LCD 5,7 ιντσών και προστασία Gorilla Glass 3.

    H LG έχασε χρήματα για 11η συνεχόμενη φορά το 4ο τρίμηνο του 2017, παρά τη μετάβαση στο OLED με το V30. Τώρα η εταιρεία ψάχνει τρόπους για να μειώσει το κόστος όσο το δυνατόν περισσότερο και η επιστροφή στην LCD τεχνολογία είναι ένας τρόπος για να το κάνει, δεδομένου ότι ένα τέτοιο πάνελ είναι δύο φορές πιο προσιτό από το OLED.

    Ωστόσο, η απόφαση της LG να επενδύσει σε αυτή τη φάση στις οθόνες LCD μπορεί να σχετίζεται με την Apple, η οποία καταγράφει πολύ χαμηλότερες πωλήσεις με το πρώτο OLED iPhone της συγκριτικά με τις LCD συσκευές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles