22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανήλικες ναρκώνουν γονείς, για… περισσότερες ώρες στο Internet!

    Είσαι γονιός και θέλεις να ελέγχεις την χρήση του Internet στο σπίτι; Την έκατσες! Από εδώ και στο εξής θα κοιμάσαι, θέλεις, δεν θέλεις, μερικές δεκάδες ώρες παραπάνω γιατί έχεις ανάγκη την… ξεκούραση. Τώρα αν ξυπνάς και νιώθεις ότι το προηγούμενο βράδυ κατανάλωσες την μισή κάβα της γειτονιάς σου, μην σπας το κεφάλι σου άδικα, η κόρη σου ήταν στο Internet όλο το πρηγούμενι βράδυ! Εύλογα θα αναρωτιέστε πως κολλάνε όλες οι παραπάνω προτάσεις μεταξύ τους, αλλά πραγματικά, το κείμενο θα βγάλει, με λίγη υπομονή… νόημα!

    Οι σημερινοί έφηβοι, είναι περικυκλωμένοι από gadgets, με τα περισσότερα να προσφέρουν πρόσβαση στο Internet. Όπως είναι φυσικό, οι περισσότεροι γονείς, φροντίζουν να περιορίζουν τις ώρες που θα έχουν πρόσβαση στο Internet τα παιδιά τους, σε μία προσπάθεια να τα βοηθήσουν να έχ0υν μία υγιέστερη και πιο φυσιολογική ζωή, ώστε η καθημερινότητα τους να περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες πέρα από αυτές του Internet (π.χ εξωσχολικές δραστηριότητες όπως ο αθλητισμός). Έτσι συνέβαινε και στην περίπτωση των γονιών μίας έφηβης, που οι γονείς της περιόριζαν τον χρόνο που “σπαταλάει” καθημερινά online, για να βρεθούν κάποια στιγμή… ναρκωμένοι, ώστε η μικρή τους κόρη να έχει πρόσβαση στο Internet και μετά από τις 10 η ώρα το βράδυ!

    Το 16χρονο κορίτσι από το Rocklin, στην California, βγήκε μαζί με την 15χρονη φίλη της για να φέρουν στους γονείς της πρώτης δύο μιλκσέϊκς. Πριν ωστόσο τα φέρουν στο σπίτι, οι δύο νεαρές έριξαν στα μιλκσέϊκς υπνωτικά χάπια. Οι γονείς της νεαρής κοπέλας, υποπτεύθηκαν από την γεύση των μιλκσέϊκς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και σταμάτησαν την κατανάλωση τους, ωστόσο ήταν πολύ αργά αφού η δραστική ουσία των υπνωτικών χαπιών, είχε ήδη αρχίσει να ενεργεί στον οργανισμό τους.

    Οι γονείς της νεαρής κοπέλας, είπαν ότι ξύπνησαν στις 1 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα με πονοκέφαλο σαν να είχαν μεθύσει το προηγούμενο βράδυ, αλλά ξανάεπεσαν για ύπνο για να ξυπνήσουν το πρωί με τα ίδια συμπτώματα από χανγκόβερ. Υποπτευόμενοι ότι κάτι είχε συμβεί, προμηθεύτηκαν ένα κιτ εξέτασης για ναρκωτικά, του οποίου τα αποτελέσματα ήταν… θετικά! Υποθέτουμε ότι μετά από κάποια ώρα συζήτησης με την κόρη τους, ανακάλυψαν ποια ήταν η αιτία της πολύωρης ανάπαυσης τους και για αυτό εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, για να καταγείλουν το περιστατικό. Τα υπνωτικά χάπια, οι δύο νεαρές, τα είχαν προμηθευτεί από κάποια άλλη πιθανότατα φίλη τους που επίσης παραμένει ανώνυμη. Ο υπαστυνόμος του αστυνομικού τμήματος στο Rocklin, Lon Milka δήλωσε ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό έρευνα. Για την ώρα, τα δύο κορίτσια έχουν συλληφθεί και τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συνωμοσία και ανάμειξη ενός φαρμακευτικού προϊόντος σε τρόφιμα και κρατούνται στην αίθουσα ανηλίκων Placer County. Είναι να αναρωτιέσαι…

    Πηγή: Slashgear

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles