20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Killers of the Flower Moon: Αλλάζει ημερομηνία πρεμιέρας η νέα ταινία του Scorsese

    Η Apple σε συνεργασία με την Paramount Pictures ανακοίνωσε μια αλλαγή στο σχέδιο κυκλοφορίας της ταινίας “Killers of the Flower Moon” του Martin Scorsese. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 20 Οκτωβρίου, παρακάμπτοντας την περιορισμένη κυκλοφορία που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως.

    Η κίνηση αυτή αποκαλύπτει την εμπιστοσύνη της Apple σε αυτόν τον υποψήφιο για τα βραβεία, μετά το ντεμπούτο της ταινίας στις Κάννες: αρκετοί έκαναν λόγο για την καλύτερη ερμηνεία του Leonardo DiCaprio μέχρι σήμερα. Παράλληλα, μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς σε ταινίες όπως το “Certain Women” και το “The Unknown Country”, η Lily Gladstone αναμένεται επίσης να έχει μια σημαντική στιγμή στην ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Robert De Niro, Jesse Plemons, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion και Tantoo Cardinal. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο best seller του συγγραφέα David Grann, μετά την αναγνωρισμένη προσαρμογή του προηγούμενου βιβλίου του James Gray “The Lost City of Z”.

    Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί μια μέρα νωρίτερα.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Προσεχώς expansion για το God of War: Ragnarok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles