21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Kindle First χαρίζει e-books πριν την κυκλοφορία τους!

    Πολλά εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως είναι κάτοχοι ενός Kindle e-book reader από την Amazon, μέσω του οποίου επιλέγουν να διαβάσουν τα αγαπημένα τους βιβλία, μεταξύ άλλων. Και έχουν περάσει ήδη 3 χρόνια από τότε που οι πωλήσεις e-books της Amazon ξεπέρασαν αυτές των «φυσικών» βιβλίων, στις ΗΠΑ. Πολύ νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι, το κοινό έχει εξοικειωθεί με τα e-book readers και η αγορά και ανάγνωση βιβλίων από το κατάστημα της Amazon έχει γίνει καθημερινή ρουτίνα για αρκετούς.

    kindlefirst3

    Οι φανατικοί αναγνώστες είναι συνήθως συνδρομητές του Amazon Prime, ώστε να απολαμβάνουν διάφορα προνόμια σε σχέση με τους «απλούς» χρήστες. Από εχθές, λοιπόν, όσοι ανήκουν στο Prime, θα έχουν ακόμη ένα λόγο να πληρώνουν για την υπηρεσία: Ονόματι “Kindle First”, το νέο πρόγραμμα θα προσφέρει σε κάθε χρήστη, κάθε μήνα, ένα νέο e-book προτού αυτό κυκλοφορήσει στα καταστήματα! Και το καλύτερο όλων; Θα είναι δωρεάν!

    Ακριβώς αυτό σκέφτηκαν και υλοποίησαν οι άνθρωποι της Amazon για να ανταμοίψουν τους πιστούς χρήστες της και να προσφέρουν επιπλέον κίνητρα για όσουν δεν έχουν γίνει ακόμη συνδρομητές. Για αρχή, προσφέρονται τα “Things We Set on Fire” της Deborah Reed; “No Place for a Dame” της Connie Brockway; “Silent Echo” του J.R. Rain και το “We Will Survive: True Stories of Encouragement, Inspiration, and the Power of Song” της διάσημης τραγουδίστριας Gloria Gaynor. Τα βιβλία αυτά θα κυκλοφορήσουν το Δεκέμβρη αλλά ήδη από εχθές είναι διαθέσιμα στους χρήστες του Prime και μάλιστα χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

    kindlefirst4

    Αυτό θα επαναλαμβάνεται κάθε μήνα για νέες κυκλοφορίες, ενώ οι χρήστες θα δέχονται ένα ενημερωτικό e-mail με όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Άλλα πλεονεκτήματα του Prime περιλαμβάνουν δωρεάν μεταφορικά σε κάθε παραγγελία τους και περισσότερες από 40.000 ταινίες και τηλεοπτικά σόου με την ετήσια συνδρομή των 79$. Σίγουρα το Kindle First θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους στην αγκαλιά της Amazon που δρέπει τους καρπούς των επενδύσεών της στο Kindle brand.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles