15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Kinds of Kindness: Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους! (Δείτε το πρώτο teaser)

    To Poor Things έγραψε κινηματογραφική ιστορία, καθώς κατάφερε να αποσπάσει 4 Oscar, με την Emma Stone να βάζει στην τροπαιοθήκη της το Oscar Α’ Γυναικείου ρόλου. O Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone, όμως μας επιφυλάσσουν και άλλες εκπλήξεις, καθώς ήδη έχουν στα σκαριά την επόμενη συνεργασία τους, η οποία θα ονομάζεται Kinds of Kindness (Ιστορίες Καλοσύνης).

    Η νέα ταινία του πολυβραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου και όπως αναμενόταν την Emma Stone θα την πλαισιώσει και ένα πολύ λαμπερό καστ, το οποίο έχει ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood όπως είναι ο Jesse Plemons, ο Willem Dafoe, η Margaret Qualley και οι Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer. Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Kinds of Kindness, η Searchlight Pictures αναφέρει ότι θα εστιάζει σε τρεις διαφορετικές ιστορίες, οι οποίες θα ενώνονται και όπως όλα δείχνουν θα διαθέτουν αρκετό σασπένς. Το δίδυμο της επιτυχίας Λάνθιμος και Ευθύμης Φιλίππου, όπου ο δεύτερος έχει υπογράψει τα Ευνοούμενη, Κυνόδοντας, Αστακός και o Θάνατος του Ιερού Ελαφιού. Το teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε υπό τους ήχους του Sweet Dreams μας δίνει μια πρώτη γεύση από το τι μπορεί να περιμένουμε. Πατήστε το play και απολαύστε λίγη από τη μαγεία του Γιώργου Λάνθιμου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles