15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κινεζική εταιρεία gaming δωρίζει το… «πικάντικο» Mirror σε Κινέζους gamers για να αποφύγουν τον Κοροναϊό!

    H κατάσταση στη Kίνα με το πρόσφατο ξέσπασμα του Κοροναϊού επιδεινώνεται διαρκώς, ιδιαίτερα για τους κατοίκους της επαρχίας Wuhan, η οποία έχει χτυπηθεί περισσότερο από το νέο αυτό επικίνδυνο ιό. Η επιδημία του 2019-nCoV έχει παραλύσει τα πάντα στη Κίνα, ωστόσο κάποιοι δεν χάνουν το κουράγιο τους και επιλέγουν ευφάνταστους τρόπους για να βοηθήσουν ψυχολογικά τα άτομα που ζουν στις πόλεις που έχουν τεθεί σε καραντίνα. Για αυτό η κινεζική εταιρεία ανάπτυξης Kagami Works, η οποία έχει παρελθόν στα πιο… πικάντικα και sexy games αποφάσισε να δωρίσει 45.000 online copies του παιχνιδιού της, Mirror.

     

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι υπεύθυνοι της, στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι να βρουν οι Κινέζοι gamers μια ασχολία και έτσι να προστατευθούν καλύτερα από τον Κοροναϊό, περιορίζοντας τις επαφές, αλλά και τις μετακινήσεις τους. Αν και είναι εμφανές ότι πρόκειται για μια ενέργεια με marketing προσανατολισμό, παρόλα αυτά δίνει ένα σαφές μήνυμα ότι δεν θα πρέπει οι κάτοικοι της Κίνας να χάσουν το ηθικό τους, παρά την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Just for the record, το Mirror είναι ένα εθιστικό match-3 puzzle game με στοιχεία RPG, στο οποίο οι gamers καλούνται να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ξαναμμένες anime καλλονές! Περισσότερα για αυτό μπορείτε να μάθετε στη σελίδα του στο Steam…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles