20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κινέζος κατασκεύασε γιγάντιο power bank 27.000.000mAh

    Τα power banks και γενικά οι φορητοί φορτιστές για κάποιους δε διατίθεται στα καταστήματα στο σωστό μέγεθος, με αποτέλεσμα ένας Κινέζος εφευρέτης να αποφασίσει να βάλει ένα οριστικό τέλος σε αυτό το…πρόβλημα.

    Ο Handy Geng κατάφερε να φτιάξει το φορτιστή των «ονείρων» του, ο οποίος ομολογουμένως είναι τεραστίων διαστάσεων και για να τον μετακινήσει κάποιος χρειάζεται ροδάκια. Σύμφωνα με τον ίδιο, το απίστευτο power bank των 27.000.000mAh είναι υπερ-αρκετό για να φορτίσει γύρω στις 5.000 συσκευές iPhone με μπαταρίες των 3,000mAh. Αν έχεις, λοιπόν, κι εσύ μια από αυτές τις συσκευές, η εφεύρεση εξασφαλίζει ότι δε θα χρειαστεί να τη φορτίσεις για περισσότερες από 1-2 φορές στη ζωή σου! Ο Handy Geng άλλωστε δε φορτίζει με το γιγάντιο power bank μόνο το κινητό, αλλά για να φορτίσει το μηχανάκι του, να βάλει πλυντήριο και να φτιάξει φαγητό.

    Δείτε τις λεπτομέρειες στο video του ακολουθεί

    Διαβάστε επίσης:

    Δεύτερο ιταλικό δορυφόρο παρατήρησης της Γης εκτόξευσε η Space X

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles