24.1 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Kingdom of the Planet of the Apes: Απόλυτη κυριαρχία των πιθήκων στο νέο επικό trailer

    Το concept είναι γνωστό. Βρισκόμαστε στον κόσμο των πιθήκων και οι άνθρωποι απλά φιλοξενούνται σε αυτόν. Μετά τη γνωστή τριλογία ταινιών που ξεκίνησε με το Rise of the Planet of the Apes το 2011, οι πίθηκοι έχουν τελικά καταλάβει τη Γη στο πρώτο trailer για το επερχόμενο Kingdom of the Planet of the Apes. Η τέταρτη ταινία της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου 2024.

    Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά, το film λαμβάνει χώρα μερικές γενιές μετά την αρχική τριλογία και τη βασιλεία του Καίσαρα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι πίθηκοι έχουν ζήσει ειρηνικά ως το κυρίαρχο είδος στη Γη, με τους ανθρώπους να ζουν στις σκιές τους. Ωστόσο, τότε αναλαμβάνει καθήκοντα ένας νέος, τυραννικός ηγέτης πιθήκων, αναγκάζοντας έναν νεαρό πίθηκο να του αντιταχθεί.

    Το Kingdom of the Planet of the Apes θα είναι η πρώτη νέα ταινία Apes που δεν σκηνοθετείται από τον Matt Reeves (The Batman), αλλά από τον Wes Ball (The Maze Runner). Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Josh Friedman (War of the Worlds), Rick Jaffa και Amanda Silver (Avatar: The Way of Water) και Patric Aison (Prey). Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Freya Allan (The Witcher), Owen Teague (It) και William H. Macy (Fargo)).

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Τι προβάλλεται από σήμερα στις αίθουσες (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles