24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Kingston δημιουργεί το ταχύτερο DDR4 memory kit που έχει εμφανιστεί ποτέ!

    H Kingston είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των hardware components και ειδικότερα στον τομέα των memory chipsets. Πρόσφατα, η γνωστή εταιρεία ανέβασε ακόμη ψηλότερα τον πήχη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας ένα DDR4 memory kit, το οποίο σίγουρα προκαλεί ίλιγγο με την ταχύτητα του!

    Kingston memory DDR4

    Το 128άρι DDR4 memory kit που δημιούργησε ανεβάζει ταχύτητα στα 3000MHz και σύμφωνα με την Kingston, το HyperX Predator DDR4 kit είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερο memory kit που έχει εμφανιστεί ποτέ! Η Kingston μέτρησε την ταχύτητα του εν λόγω kit επάνω σε ένα MSI X99 MPOWER motherboard που στην καρδιά του ήταν ένας επεξεργαστής Intel Core i7-5820Κ. Με XMP profile ενεργοποιημένο, το εν λόγω memory kit (που απαρτίζεται από 8 modules των 16GB) έτρεχε με 16-16-16-36 timings.  Εάν αναλογιστείτε ότι σπάνια μπορεί κανείς να βρει στην αγορά μεμονωμένα DDR4 memory modules με 16GB (και αυτά υπάρχουν τρέχουν σε μικρότερες συχνότητες), τότε πραγματικά το HyperX Predator memory Kit φαντάζει… «κτήνος»! Η Kingston βέβαια δεν ανέφερε εάν σκοπεύει να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο kit στην αγορά, αλλά εάν ποτέ το δούμε δεν αποκλείεται να στοιχίζει ακόμη και παραπάνω από 1000$, οπότε μάλλον θα αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός για τους περισσότερους users (ακόμη και για τους λάτρεις των extreme PC’s και των high-end hardware components)…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles