19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Kira Ring Light… To ιδανικό αξεσουάρ για τις τέλειες selfies!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι πλέον οι selfies έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, καθώς πολύ δύσκολα νεαρός ή νεαρά (με αθεράπευτες ναρκισσιστικές τάσεις) καταφέρνει να αντισταθεί στον πειρασμό της selfie φωτογράφησης. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις λόγω της σχετικά χαμηλής ανάλυσης που προσφέρουν οι περισσότερες μπροστινές selfie cams, αλλά και εξαιτίας της έλλειψης μπροστινου flash, το φωτογραφικό αποτέλεσμα είναι συνήθως κάτω του μετρίου (ειδικότερα σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού).

    Kira Ring 1

    Ωστόσο, η Julie Watai μία διάσημη φωτογράφος – περσόνα από την Ιαπωνία επινόησε ένα gadget, το οποίο ουσιαστικά φιλοδοξεί να δώσει λύση στο αιώνιο πρόβλημα των σκοτεινών selfies με το Kira Ring Light. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ αποτελεί στην πραγματικότητα ένα πρόσθετο flash σε σχήμα δαχτυλιδιού, το οποίο ουσιαστικά αγκαλιάζει το πάνω τμήμα οποιουδήποτε smartphone. Η μεγάλη του διαφορά σε σύγκριση με τα πιο παραδοσιακά επιπρόσθετα flash που κυκλοφορούν στο εμπόριο έγκειται στο γεγονός ότι λόγω του σχήματος δακτυλίου που διαθέτει το Kira Ring Light, το φως από το flash διαχέεται με αποτελεσματικότερο τρόπο φωτίζοντας έτσι καλύτερα και πληρέστερα το πρόσωπο του χρήστη του.
     Kira Ring 2

    Οι διαστάσεις του Kira Ring Light ανέρχονται στα 90x90x30cm και σύμφωνα με τη δημιουργό του για τη λειτουργία του απαιτούνται δύο μπαταρίες AA. Σε αυτή τη φάση το Kira Ring Light βρίσκεται σε αναζήτηση οικονομικών πόρων μέσω μίας crowdfunded campaign και επειδή στοχεύει περισσότερο στην αγορά της Ιαπωνίας κάτι μας λέει ότι θα πετύχει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles