24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    KKmoon IP Camera: Με ούτε 56 ευρώ προστατεύετε το χώρο σας και κοιμάστε ήσυχοι!

    Οι εποχές είναι περίεργες, όμως έχετε πλέον τη δυνατότητα να διατηρείτε το σπίτι ή το χώρο σας σας ασφαλή, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Όπως π.χ. έχοντας στην κατοχή σας μία από τις IP cameras της εταιρείας KKmoon, που θα βρείτε στο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop, το οποίο ποτέ δε μας απογοητεύει με τις τιμές του.

    KKmoon IP Camera2

    Το μοντέλο που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι μία πρόταση με φακό 2.8-12mm με 4xzoom και auto focus. Προσφέρει δυνατότητα video recording στα 720p, φυσικά Wi-Fi σύνδεση, ενώ είναι αδιάβροχο ώστε να μπορείτε να το αξιοποιήσετε οπουδήποτε: στη βεράντα ή το γραφείο σας, στο κατάστημά σας ή στον κήπο σας. Έχει δυνατότητα οριζόντιας περιστροφής έως 355 μοίρες και κάθετης έως 90 μοίρες, υποστηρίζει κάρτες έως 32GB (δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία), ενώ επικοινωνεί με τη συσκευή σας μέσω iOS ή Android εφαρμογής αλλά και multi-channel CMS PC client software. Υποστηρίζει QR code login και διαθέτει φυσικά αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης και ειδοποίηση συναγερμού μέσω email.

    KKmoon IP Camera

    Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop και μάλιστα στη γερμανική αποθήκη, κάτι που σημαίνει ότι δε θα ανησυχείτε για το τελωνείο σε τιμή που φτάνει μόλις τα 64,99 δολάρια σε flash sale.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles