18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κλασικά memes που έχουν πουληθεί ως NFTs

    Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ο μέσος άνθρωπος δεν είχε ιδέα τι ακριβώς είναι ένα NFT. Πλέον όμως καθημερινά ακούμε σχετικές αγοραπωλησίες ψηφιακών αντικειμένων, οι οποίες ανέρχονται πολλές φορές σε χιλιάδες ή εκατομμύρια δολάρια. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν κάποια κλασικά memes που πουλήθηκαν αρκετά ακριβά. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:

    Bad Luck Brian

    Θυμάσαι το παιδί με τα σιδεράκια και τα κόκκινα μαλλιά που έγινε meme; Ο δημιουργός και το πρόσωπο της εικόνας την πούλησαν ως NFT σε κρυπτονομίσματα αξίας 36,000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα το Μάρτιο.

    Disaster Girl

    Η Zoë Roth, γνωστή ως Disaster Girl, εισέπραξε $500,000 σε Ethereum όταν πούλησε την εικόνα της το Μάιο.

    Doge

    Το Doge βρίσκεται πλέον παντού. Το νόμισμα πηγαίνει στο φεγγάρι και το NFT πωλήθηκε στο απίστευτο ποσό «ρεκόρ» των 4 εκατ. Ethereum

    Charlie Bit My Finger

    Το video στο YouTube «Charlie Bit My Finger» έγινε viral πριν από 14 χρόνια και πωλήθηκε για 760,999 δολάρια το Μάιο. Έτσι το κλασικό αυτό clip εγκατέλειψε οριστικά την πλατφόρμα.

    Overly Attached Girlfriend

    Πρόκειται για ένα κλασικό meme ενός κοριτσιού που χωρίς ντροπή πεθαίνει για την αγάπη σου και πουλήθηκε τον Απρίλιο για 411,000 δολάρια σε Ethereum.

    Success Kid

    Αυτό το meme με το εξαιρετικά δημοφιλές νήπιο πουλήθηκε για 15 Ethereum, σήμερα όμως αξίζει $32,355.75!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles