12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ‘Κλώνος’ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα η Kristen Stewart στο trailer του “Spencer” – Πολλά υποσχόμενη η ερμηνεία της

    Δόθηκε στην δημοσιότητα το βασικό τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία ‘Spencer‘, η οποία θα έχει ως επίκεντρο την ζωή της Diana Spencer, ή Πριγκίπισσας Νταϊάνα, όπως έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μας. Η ταινία θα έχει ως πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart, όνομα που δίχασε το κοινό, καθώς κουβαλάει ακόμη την ρετσινία του ‘Twilight’, παρά τις πολλές ερμηνείες της όπου μας έχει αποδείξει πόσο καλή ηθοποιός είναι. Μία προβολή του τρέιλερ, αρκεί να πείσει και τον πιο δύσπιστο ότι η ερμηνεία της 31χρονης είναι πολλά υποσχόμενη.

    Η ταινία θέλει να μεταφέρει την ιστορία της Νταϊάνα από την δική της ματιά, γεγονός που θα την κάνει πολύ προσωπική, γεμάτη εντάσεις και συναίσθημα. Ήδη, βλέπουμε την Kristen να κλαίει στο τρέιλερ και να μας μεταφέρει το άγχος και την αγωνία της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας να καταφέρει να προσαρμοστεί στην απαιτητική ζωή του παλατιού. Όσο για την βρετανική προφορά της; Φαίνεται αρκετά δουλευμένη, ωστόσο θα περιμένουμε την πρεμιέρα για να αποφασίσουμε εάν «πείθει» ως Βρετανή ή όχι.

    Η ταινία τοποθετείται χρονικά στην περίοδο όπου η Diana περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων με την βασιλική οικογένεια στο Norfolk, εκεί όπου αποφασίζει να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Πρίγκηπα Κάρολο. 

    Το ‘Spencer’ αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 5 Νοεμβρίου 2021.

    Δείτε το τρέιλερ:

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles