18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η μεγάλη «επιστροφή» της Kodak με… Android devices στη CES 2015!

    H Kodak επιστρέφει και “επιβιβάζεται”, κατά κάποιο τρόπο, στο “άρμα” του Android στη CES 2015.

    kodak-android

    Τα ιστορικά brands δεν πεθαίνουν ποτέ, μόνο… “ξαποσταίνουν” για λίγο καιρό και επιστρέφουν, έστω και με αρκετές διαφορές σε σχέση με το παρελθόν. Έτσι, φαίνεται πως η Kodak ετοιμάζεται να μπει και πάλι στο χώρο των mobile devices, αυτή τη φορά, ωστόσο, σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία Bullitt Group.

    Πρόκειται για την εταιρεία που βρίσκεται και πίσω από τα ανθεκτικά smartphones της CAT, η οποία θα αναλάβει την κατασκευή συσκευών (smartphones και πιθανότατα tablets) που θα έχουν το brand της Kodak και θα ενσωματώνουν το λειτουργικό Android.

    Δε γνωρίζουμε ακόμη πολλά για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, παρά μόνο ότι θα έρθουν με “προεγκατεστημένο software λήψης, διαχείρισης και διαμοιρασμού φωτογραφιών που θα προσφέρει πλούσια εμπειρία στο χρήστη”. Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες ημέρες στην έκθεση του Las Vegas για την “αναγέννηση” της Kodak που, μετά από μία μακρά δύσκολη περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέθεσε αίτηση πτώχευσης, αλλά και αναγκάστηκε ακόμη να πουλήσει πατέντες της για να επιβιώσει, φαίνεται έτοιμη να δώσει και πάλι έστω και διαφορετικό “παρών” στην αγορά…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles