21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Kong: Skull Island: O Βασιλιάς επέστρεψε

    Η επιστροφή των μυθικών τεράτων συνεχίζεται. O Godzilla αποφάσισε να μας θυμηθεί ξανά το 2014, ο King Kong κάνει τώρα το δικό του comeback με το Kong: Skull Island. Αυτή η εκδοχή του Βασιλιά των Πιθήκων θα έχει κοινά στοιχεία με τον κόσμο του ανανεωμένου Godzilla, κάτι που θα οδηγήσει τελικά στη μετωπική τους κόντρα το 2020. Πρώτα όμως πρέπει να μας συστηθεί ο Kong ο νεότερος και αυτό γίνεται με εντυπωσιακό τρόπο μέσα από το trailer της επερχόμενης ταινίας.

    screen-shot-2016-11-17-at-8-08-02-pm

    Η Warner Bros. Pictures και η Legendary Pictures αποφάσισαν να μας συστήσουν από την αρχή την καταγωγή του εμβληματικού Kong σε μία περιπέτεια που δείχνει γεμάτη δράση. Ο Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer) σκηνοθετεί την ταινία που αφηγείται την ιστορία μίας ομάδας ερευνητών που θα βρεθούν σ’ ένα αχαρτογράφητο νησί στον Ειρηνικό ωκεανό. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως βρίσκονται στα μέρη του Kong και δεν θα είναι εύκολο να φύγουν από εκεί.
    Ο Vogt-Roberts διατήρησε κάποια στοιχεία από το αυθεντικό φιλμ του 1933, κάνοντας φυσικά μία πιο σύγχρονη προσέγγιση στο concept. H ιστορία διαδραματίζεται στα ’70s, με τον Kong να έχει να αντιμετωπίσει τα κλασικά ελικόπτερα της εποχής ενώ η μουσική των Creedence Clearwater Revival ακούγεται στο background.
    To καστ είναι το λιγότερο εντυπωσιακό και δείχνει πόσα πολλά έχει ποντάρει η Warner Bros στην επιστροφή του Kong. Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, John C. Reilly, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Tian Jing, Thomas Mann, John Ortiz, Shea Whigam και πάει λέγοντας. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 10 Μαρτίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles