18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κορονοϊός και καραντίνα στην Ιταλία – Premium Pornhub & δωρεάν video games για τους Ιταλούς!

    Αυτή τη στιγμή η Ιταλία δοκιμάζεται από το ξέσπασμα της πανδημίας του Κορονοϊού, καθώς ο Πρωθυπουργός της χώρας, Τζουσέπε Κόντε, προχώρησε σε μια σειρά από πρωτοφανή μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση του ιού (η Ιταλία μετράει ήδη 12.000+ κρούσματα και 827 νεκρούς). Υπογράφοντας νέο διάταγμα, ουσιαστικά ούτε λίγο ούτε πολύ μετέτρεψε ολόκληρη τη χώρα σε μια απέραντη κόκκινη ζώνη, με τους πολίτες να καλούνται να παραμείνουν στις εστίες τους (τα μόνο που έχουν παραμείνει ανοικτά είναι τα φαρμακεία και τα Super Market).

    Από τη στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάζονται να παραμείνουν στα σπίτια τους θα πρέπει να βρουν τρόπους για να περνούν κάπως ευχάριστα τον χρόνο τους, τώρα που τα πάντα έχουν σταματήσει. Ε λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα θα βλέπουν πολλές ταινίες και σειρές και λογικά θα παίζουν και αρκετά video games. E λοιπόν για τους Ιταλούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν «άλλου τύπου» λίγο πιο… hot ταινίες, το πιο γνωστό porn site αποφάσισε να προσφέρει σε όλους τους Ιταλούς πρόσβαση στις premium υπηρεσίες του μέχρι τις 3 Απριλίου. Οι Ιταλοί θα μπορούν να μπαίνουν στο Pornhub και να έχουν access σε όλο το περιεχόμενο του, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν την πιστωτική κάρτα τους. Μάλιστα, το μήνυμα του Pornhub είναι το κλασικό: «Forza Italia, We Love You» ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

    Παράλληλα, ένας πολύ γνωστός Ιταλός game developer, ο Matteo Sciutteri εμπνεύστηκε μια εξαιρετική δράση, προτρέποντας πολλούς game developers και εταιρείες ανάπτυξης να δωρίσουν μια σειρά από κωδικούς στο Steam και στο Humble Bundle στους Ιταλούς που βρίσκονται έγκλειστοι στα σπίτια τους. Τα περισσότερα δωρεάν games ανήκουν στην ανεξάρτητη indie σκήνη, αλλά και παλαιότερες ΑΑΑ παραγωγές και το αντίστοιχο spreadsheet, στο οποίο ανεβαίνουν μπορείτε να το δείτε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles