18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Κορονοϊός: Στην Αγγλία ζητούνται εθελοντές να μολυνθούν με τον ιό, με αντάλλαγμα 4000 ευρώ μισθό και άπειρα video games!

    Ο Κορονοϊός καλπάζει και ταλανίζει σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, καθώς βρίσκεται ένα βήμα πριν την πανδημία. Αυτή τη στιγμή σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, έτσι ώστε να μπορέσει να βρει μια θεραπεία αλλά και το εμβόλιο κατά της νόσου. Για αυτό και δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση η απόφαση μιας ερευνητικής ομάδας από την Βρετανία, η οποία αναζητάει απολύτως υγιή άτομα για να μολυνθούν οικειοθελώς με τον COVID-19 και να γίνουν ουσιαστικά… πειραματόζωα.

    Όσοι αποδεχθούν μία από τις 24 διαθέσιμες θέσεις είναι υποχρεωμένοι να υποδεχθούν στον οργανισμό τους δύο διαφορετικά στελέχη του COVID-19 (τα οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν προκαλούν απειλητικά συμπτώματα για τη ζωή του ασθενούς) και εν συνεχεία να παραμείνουν σε καραντίνα για περίπου 1 μήνα (που σημαίνει σε κάτι εργαστήρια πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος και χωρίς να έρχονται σε επαφή με κανέναν άλλον). To ιατρικό προσωπικό που θα τους παρακολουθεί στενά και θα συλλέγει δείγματα αίματος και σιέλου, μετρώντας την παρουσία του ιού στον οργανισμό τους. Κι επειδή η ζωή στο δωμάτιο της καραντίνας ενδεχομένως να μην είναι πολύ εύκολη για κάποιους, στα benefits της θέσης προσφέρονται Flat TV πολλών ιντσών, 4000 ευρώ μισθός, Wi-Fi, ένα PlayStation 4 και άπειρα video games για να σκοτώνουν την ώρα τους. Όσο κι εάν σας φαίνεται περίεργο σίγουρα εκεί έξω θα υπάρχουν πολλά άτομα που θα το… σκεφτούν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles