BREAKING

Κοσμογονία από νέα Lenovo Yoga στην IFA 2019!

Η Lenovo αυτή τη στιγμή ανήκει στις υπερδυνάμεις στον τομέα του computing κι όχι άδικα, αφού έχει δείξει ότι γνωρίζει καλά το ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες των καταναλωτών, σε σημείο που να αναπροσαρμόζει διαρκώς τη στρατηγική της και να αναβαθμίζει διαρκώς τα προϊόντα της. Λαμβάνοντας το feedback από τους καταναλωτές, η Lenovo κατέληξε σε 4 κρίσιμα points που την βοήθησαν να επανασχεδιάσει τη δημοφιλή σειρά Yoga. Συγκεκριμένα, το R&D τμήμα της Lenovo επικεντρώθηκε στην αύξηση του μεγέθους της οθόνης και στην περαιτέρω σμίκρυνση των bezels, στην προσθήκη HDR-Based 4K native panels, στην αύξηση της φωτεινότητας και τέλος στην βελτίωση της αυτονομίας. Έτσι λοιπόν τα νέα κι αναβαθμισμένα Yoga που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της IFA 2019 ενσωματώνουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Yoga Lineup (6)

Ξεκινώντας με το Yoga C940, εδώ είναι εμφανές ότι η Lenovo έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, με full redesigned στυλ, το γνωστό privacy shutter, το οποίο ουσιαστικά κλείνει την κάμερα και έτσι δεν έχετε ποτέ τον φόβο από… απρόσκλητους επισκέπτες, ενώ το upgrade στον core i7 της Intel (10ης γενιάς) υπόσχεται ακόμη υψηλότερες επιδόσεις. Και τα ευχάριστα για τους users που λατρεύουν το mobility και το high performance θα ευχαριστηθούν όταν μάθουν ότι το C940 ανήκει στην οικογένεια του Project Athena, υποστηρίζει το Wi-Fi 6 και τον τομέα των γραφικών έχει αναλάβει μια GeForce GTX 1650. Επιπλέον, οι fans του ποιοτικού ήχου, θα λατρέψουν το γεγονός ότι η κορωνίδα των Yoga διαθέτει sound bar που υποστηρίζει το πρότυπο Dolby Atmos. Τέλος, με αυτονομία που αγγίζει τις 17.5 μέρες (ανάλογα πάντοτε με την έκδοση και το tech configuration) και με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης (15 λεπτά φόρτισης αρκούν για 2 ώρες λειτουργίας) σίγουρα το C940 θα αγαπηθεί από τους premium users.

Yoga Lineup (8)

Yoga Lineup (12)

Yoga Lineup (14)

Συνεχίζοντας με το Yoga C740 εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν συνδυασμό sleek design, μεγάλης διάρκειας μπαταρίας και smart high-speed processing, καθώς ο στόχος του C740 είναι να δώσει μια νέα διάσταση στην έννοια του portable productivity. Φέροντας την περίφημη 2-in-1 ευελιξία (που συνενώνει τον κόσμο των laptops με τα tablet), το C740 έρχεται σε δύο εκδόσεις (14 και 15.6 ίντσες) και προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένα power user. Με privacy shutter, VESA 400 HDR Panel (για περισσότερη φωτεινότητα και καλύτερη απόδοση των χρωμάτων), 88% screen-to-body ratio, 13 με 15 ώρες αυτονομίας και φυσικά μοναδική φορητότητα, καθώς ζυγίζει μόλις 1.37 κιλά, το Yoga C740 είναι βέβαιο ότι θα… κάψει καρδιές. Με έκδοση Project Athena και σε απλή, το C740 προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες που θα γίνουν… αντικείμενο λατρείας.

Yoga Lineup (2)

Yoga Lineup (1)

Yoga Lineup (13)

IMG_20190905_103926

IMG_20190905_103847

Ο κύκλος των νέων Yoga κλείνει με το C640, το οποίο επιχειρεί να επανακαθορίσει την έννοια του productivity και του connectivity. Ελαφρύ σαν πούπουλο, κι έχοντας στο εσωτερικό του 10ης γενιάς Core i7 έρχεται με αυτονομία μπαταρίας στις 20 ώρες και μια σειρά από ξεχωριστά entertainment features που φέρνουν στην επιφάνεια τον «διασκεδαστικό» εαυτό των Yoga. Με δυναμικά security settings για περισσότερη ασφάλεια, υψηλές πτήσεις στον τομέα του performance και υποστηρίζοντας Amazon Alexa, αναμφίβολα το C640 διαθέτει μια δυναμική που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί από τον ανταγωνισμό.

Yoga Lineup (10)

Yoga Lineup (7)

Yoga Lineup (3)

Όπως έγινε γνωστό τα νέα Lenovo Yoga θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μέσα στους επόμενους 2 μήνες, με το C940 (Athena) 14’’ & 15’’ να ξεκινάει από τα 1499 ευρώ, το C740 να ξεκινάει από τα 899 ευρώ, το C640 να τιμολογείται με αρχική τιμή επίσης στα 899 ευρώ.  

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment