12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Χριστούγεννα και Secret Santa σημαίνουν Κωτσόβολος!

    Φέτος δεν έχει σημασία αν πρόλαβες να στείλεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη ή αν είσαι στα «καλά παιδιά», γιατί ο δικός σου secret santa έρχεται από τον Κωτσόβολο!

    KOTSOVOLOS_SECRET_SANTA_

    Αυτό είναι το concept της νέας καμπάνιας του Κωτσόβολου. Το δώρο στο big boss… «γιατί το αφεντικό δεν γίνεται να μείνει στην απ’ έξω», αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση, αλλά ο εφευρετικός συνάδελφός του ξέρει πού θα βρει αυτό που χρειάζεται. Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, βρέθηκε σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος και διάλεξε το δώρο του. Για τον ήρωα, η επιθυμία του να ευχαριστήσει το big boss στο έπακρο, καθυστέρησε λίγο την τελική επιλογή του δώρου του, αφού το αφεντικό του άλλαζε συνεχώς hobbies, αλλά ο Κωτσόβολος ήταν εκεί για να τον στηρίξει σε κάθε ένα από αυτά!

    Ο Κωτσόβολος παροτρύνει όλους να γίνουν secret santa για να έρθουν πιο κοντά και να νοιώσουν καλύτερα το πνεύμα των εορτών. Για ακόμα μία χρονιά τα καταστήματα Κωτσόβολος αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τα δώρα των φετινών γιορτών. Μπορείς να βρεις χρήσιμα gadgets, μικροσυσκευές και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που σίγουρα θα κάνουν τους αγαπημένους σου να χαμογελάσουν.

    Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Επίλεξε ένα από τα 95 καταστήματα ή το kotsovolos.gr και βρες τα δικά σου δώρα! Είμαστε σίγουροι πως secret ή μη, θα λάβεις τον τίτλο του santa για τις φετινές γιορτές!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles