23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    koubaras.com: Η πρώτη Ελληνική μηχανή αναζήτησης που επιστρέφει άμεσα μετρητά (promo video)

    Την έναρξη λειτουργίας του koubaras.com ανακοινώνει η ANIMAPPS ΑΕ στα πλαίσια της επέκτασης των υπηρεσιών που προσφέρει στον χώρο του online shopping.

    Koubaras-promo-2

    Το koubaras.com αποτελεί την πρώτη και μοναδική Ελληνική μηχανή αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών, που εκτός της χαμηλότερης τιμής, σου επιστρέφει άμεσα μετρητά.

    Πως γίνεται αυτό; Απλά πληκτρολογείς το προϊόν που αναζητάς και ο koubaras.com θα κάνει για εσένα όλα τα υπόλοιπα. Όχι μόνο θα βρει το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά θα σου το προσφέρει στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και επιπλέον θα σου επιστρέψει άμεσα μετρητά.

    Η χρήση του koubaras.com δεν έχει κανένα κόστος για τον καταναλωτή, αφού όλες οι υπηρεσίες παρέχονται εντελώς δωρεάν στους εγγεγραμμένους χρήστες, μέσα από μία εύχρηστη πλατφόρμα που παρέχει  ένα φιλικό περιβάλλον διαχείρισης, για ασφαλείς και συμφέρουσες συναλλαγές.

    Η πρωτοποριακή μηχανή αναζήτησης ξεκινά από σήμερα τη διαφημιστική της προώθηση  με το hashtag #psaxto και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξει τις «πύλες» της για τους Έλληνες καταναλωτές.

    Koubaras-promo-5

    Η προωθητική καμπάνια του koubaras.com συνοδεύεται από ευρηματικά promo videos με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σπαλιάρα, που σίγουρα θα συζητηθούν από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο.

    Koubaras-promo-7

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles