18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Κρίση στη Marvel! Απολύθηκε ο Kang του MCU μετά από επίθεση σε πρώην σύντροφό του

    Ένας πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος ταυτίζεται με το σύμπαν της Marvel, θα δει την καριέρα του να ανατρέπεται, μετά από απόφαση του δικαστηρίου που τον κρίνει ένοχο για επίθεση και άσκηση βίας στην επί χρόνια σύντροφό του, Grace Jabbari. Ο λόγος γίνεται για τον Jonathan Majors, τον Kang του MCU, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο συνελήφθη όταν επιτέθηκε στη σύντροφό του, μετά από καυγά, μέσα σε ταξί.

    Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα από άλλη γυναίκα που είδε η Jabbari στο κινητό του Majors. O ηθοποιός τότε έγινε έξαλλος με αποτέλεσμα ένα βίαιο ξέσπασμα που τον οδήγησε σε νομικούς μπελάδες. Μετά τη δίκη, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, ο Majors κρίθηκε ένοχός σε δύο από τις τέσσερις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και κινδυνεύει με φυλάκιση 1 έτους. Σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Jonathan Majors απολύθηκε από τα Marvels Studios, παρά το γεγονός ότι αναμενόταν να παίξει σημαντικό ρόλο Avengers: The Kang Dynasty που έχει προγραμματιστεί να παίξει στους κινηματογράφους την 1η Μαΐου του 2026.

    Διαβάστε επίσης:

    QUIZ: Πες μας τι τύπος είσαι, να σου πούμε πoιο HUAWEI WATCH GT 4 σου ταιριάζει!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles