16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Kristen Stewart: Η Χιονάτη είναι sexy

    * H Kristen Stewart, η διάσημη “Bella Swan” των ταινιών Twilight και προσφάτως πρωταγωνίστρια στο Η Χιονάτη και ο Κυνηγός,  είναι η μοναδική κόρη των John και Jules Mann-Stewart.

    * Με τον πατέρα να είναι παραγωγός στην τηλεόραση και τη μητέρα να επιβλέπει σενάρια και να δουλεύει με ανθρώπους όπως ο David Lynch, ο Micky Moore και ο Brian Levant, η πορεία της Kristen ήταν προδιαγεγραμμένη…

    * Όταν τελείωσε το σχολείο το χάρηκε ιδιαίτερα. Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει καθόλου με τα παιδιά της ηλικίας της…

    * Όλοι έλεγαν πόσο πολύ έμοιαζε με την Jodie Foster. Τελικά συμπρωταγωνίστησε μαζί της στο Δωμάτιο Πανικού του David Fincher το 2002. “Δεν είναι μόνο μία ηθοποιός. Είναι σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος. Έχει κατακτήσει το χώρο. Δεν την βλέπεις πολύ στον τύπο. Την σέβονται πάρα πάρα πολύ, είναι επαγγελματίας. Είναι φανταστική».

    * Αυτή η ταινία και το ανεξάρτητο The Safety of Objects, επίσης του 2002 έδωσαν ώθηση στην καριέρα της. Επόμενες ταινίες όπου ξεχώρισε με τις ερμηνείες της ήταν το δράμα Speak και το κατασκοπικό Catch That Kid.

    * Θέλει να πάει στο κολέγιο πάντως. Και είναι σίγουρη πως θα κάνει ένα break τεσσάρων χρόνων επειδη θέλει να γίνει συγγραφέας.

    * Ανάμεσα στους ξεχωριστούς της ρόλους ήταν εκείνος όπου υποδύθηκε την Joan Jett στο The Runaways, το φιλμ αφιέρωμα στο ιστορικό γυναικείο γκρουπ.

    * Για τα γενέθλιά της, της έκαναν δώρο ένα πικάπ γιατί της αρέσει η rock μουσική. Green Day, Nirvana, Led Zeppelin, Cream, Beatles, U2 κλπ

    * Μην μπερδεύεστε… Τα μάτια της είναι πράσινα. Για τον ρόλο της Bella Swan χρειάστηκε να φορέσει καφέ φακούς επαφής.

    * Ο αγαπημένος της συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας είναι ο Kurt Vonnegut Jr.

    *Έχει τρεις σκύλους και μία γάτα, που την φωνάζει Jella. Ναι, κάνει ρίμα με το “Bella”…

    * Ψάχνει στο internet τι λένε για εκείνη, αλλά και τον Robert Pattinson. Και παραδέχεται πως υπάρχουν πάρα πολλές που την ζηλεύουν τόσο πολύ που την μισούν. Οι μεγάλες ομάδες κοριτσιών την κατατρομάζουν

    * Τα μαγαζιά που θα την βρείτε πιο συχνά να ψωνίζει είναι σε καταστήματα της Apple, της L’Oreal και στα Whole Foods Market.

    * Σιχαίνεται το Twitter, γιατί όλοι μιλούν συνέχεια για εκείνη. Ξέρουν όλοι ανά πάσα στιγμή που είναι…

    * «Δεν θέλω να γίνω αστέρι του κινηματογράφου όπως η Angelina Jolie. Δεν είναι πόθος μου το να γίνω celebrity. Είμαι μία ηθοποιός. Και μου είναι περίεργο που όλοι έχουν τέτοια εμμονή με αυτό…»

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles