23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κρυμμένο παιχνίδι στο Instagram; Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις

    Το Instagram έχει προσθέσει ένα μυστικό παιχνίδι με emoji που μπορείτε να έχετε πρόσβαση, αναζητώντας το στα μηνύματά σας. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι απλός: Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να μετακινήσετε το paddle στο κάτω μέρος της οθόνης για να κρατήσετε το emoji σας στον αέρα και να συνεχίσει να αναπηδάει. Αν το emoji πέσει, το παιχνίδι τελειώνει. Το πιθανότερο είναι να σας θυμίσει τα προεγκατεστημένα παιχνίδια που υπήρχαν στο τηλέφωνό σας στο παρελθόν, όπως το Breakout ή το Pong.

    Για να έχετε πρόσβαση στο κρυφό παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε μια συνομιλία, να στείλετε ένα emoji και μετά να κάνετε κλικ πάνω του. Μετά από αυτό, θα μεταφερθείτε σε μια κίτρινη οθόνη με ένα paddle και το emoji της επιλογής σας. Το emoji θα κινείται γρηγορότερα καθώς προχωράει το παιχνίδι και το χρωματιστό φόντο θα σκοτεινιάσει.

    Το υψηλότερο σκορ σας θα αποθηκευτεί ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε οποιαδήποτε στιγμή, προσπαθώντας να ξεπεράσετε το ρεκόρ σας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι κάνοντας κλικ σε ένα emoji που έστειλε κάποιος άλλος σε μια συνομιλία με μηνύματα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άλλος χρήστης στη συνομιλία δεν γνωρίζει τι κάνετε. Οπότε ίσως θέλετε να τον ενημερώσετε προτού στείλετε ένα τυχαίο emoji.

    Παρόλο που το παιχνίδι λειτουργεί τόσο σε iOS όσο και σε Android, δυστυχώς, δεν όλοι έχουν πρόσβαση σε αυτό. Σε δοκιμές, μερικοί χρήστες στη TechCrunch είχαν πρόσβαση στο παιχνίδι, ενώ άλλοι όχι.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles