19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ξανά στο… τραπέζι το John Wick 5

    To John Wick: Chapter 4 αναμενόταν να είναι το τελευταίο κεφάλαιο στο αγαπημένο franchise, όμως μετά το εκπληκτικό opening που πραγματοποίησε στο παγκόσμιο box office φαίνεται ότι η 5η ταινία ξαναπέφτει στο… τραπέζι από τη Lionsgate.

    Η ταινία του Chad Stahelski με τον εμβληματικό Keanu Reeves στον πρωταγωνιστικό ρόλο έφερε εισπράξεις στα ταμεία της τάξεως των 73.8 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ στο ντεμπούτο της, ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν η πορεία της και στις υπόλοιπες αγορές, αφού ξεκίνησε με 67.6 εκατ. δολάρια.

    Η ανάπτυξη του John Wick 5 δεν αποτελεί αμελητέα πρόκληση, δεδομένου ότι ο χαρακτήρας του Reeves φαίνεται να συναντά το θάνατό του στο τέλος του Κεφαλαίου 4. Παρόλα αυτά, την Κυριακή, στέλεχος της Lionsgate ανέφερε ότι ένα John Wick 5 δεν αποκλείεται πλέον. Υπάρχει, λοιπόν, πιθανότητα να το δούμε στο μέλλον αν συμφωνήσει και η δημιουργική ομάδα, καθώς ο Stahelski και ο Reeves ήταν αρκετά σίγουροι ότι αυτό ήταν το τέλος. (Προηγουμένως είχαν σκεφτεί να κάνουν μια τέταρτη και πέμπτη ταινία back-to-back.)

    Ανεξάρτητα από τη μοίρα του John Wick 5, θα δούμε σίγουρα τον Reeves να παίζει προσεχώς, αν και όχι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εμφανίζεται στο Ballerina, το πρώτο spinoff της σειράς με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas ως ένα άλλος αποφασισμένος δολοφόνος. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το επόμενο έτος και λαμβάνει χώρα μεταξύ των γεγονότων του John Wick: Chapter 3 – Parabellum και John Wick: Chapter 4.

    Διαβάστε επίσης:

    Απρίλιος στην COSMOTE TV με το prequel του «Grease» και 9 ακόμα σειρές

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles