16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    “Ξαναζωντανεύει” ο χαρακτήρας του Will Smith για το I Am Legend 2

    Απίστευτο ή όχι, το sequel της ταινίας I Am Legend, το οποίο εφημολογείτο εδώ και καιρό, βρίσκεται καθοδόν, όμως αναμένεται να πάρει ένα διαφορετικό δρόμο από την ταινία που είδαμε το 2007. Ο παραγωγός και σεναριογράφος Akiva Goldsman υπέγραψε μια νέα συμφωνία με τη Warner Bros., η οποία αφορά δύο projects. Το πρώτο είναι το Constantine 2 με τον Keanu Reeves και το δεύτερο το I Am Legend 2 με τον Michael B. Jordan και φυσικά το βασικό πρωταγωνιστή Will Smith.

    Ωστόσο, όσοι είδαν την ταινία, θα θυμούνται ότι ο χαρακτήρας του Smith πεθαίνει στο τέλος. Πως, λοιπόν, θα αντιμετωπιστεί αυτός ο σκόπελος; Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Deadline, ο Goldsman ανέφερε ότι στο I Am Legend 2 η παραγωγή θα ακολουθήσει το εναλλακτικό τέλος που κυκλοφόρησε σε DVD και όχι αυτό που είδαν οι θεατές στους κινηματογράφους. Το original film του 2007 τελειώνει με το Neville να θυσιάζει τον εαυτό του, ώστε μια γυναίκα και ο γιος της να καταφέρουν να αποδράσουν στη Νέα Υόρκη με τη θεραπεία για την παγκόσμια επιδημία. Το εναλλακτικό τέλος δείχνει το χαρακτήρα να ζει στη Νέα Υόρκη μαζί με τους υπόλοιπους. Από αυτό το σημείο, λοιπόν, θα ξεκινήσει η δράση του sequel το οποίο οι fans ζητούσαν εδώ και χρόνια.

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρα για το Αnt-man and the Wasp: Quantumania (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles